Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Aksesorë Wireless

View as Liste Tabele

8 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Ubiquiti Networks Bullet M2 HP, AirMax 2.4 GHz Zero-Variable Weatherproof Outdoor Radio (28 dBm)

  11 000,00 L
  • Radio e jashtme profesionale nga Ubiquiti Bullet M2 HP per lidhjen e, pothuajse, çdo antenë me hyrje Type-N.

  • Ideale për zonat ku ka shume probleme me vetetim pasi ofron mbrotje deri: 600mW.

  • Mund te konfigurohet si Access Point, Client ose Bridge ne Point-to-Point (PtP) ose  Point-to-MultiPoint (PtMP).

  Learn More
 2. Tenda W322E Wireless PCI Express 2.0 Network Interface Card

  1 900,00 L
  • Skede rrjeti Gigabit me lidhje PCI Express nga Tenda

  • Shpejtesia e transferimit: mbi 300Mbps

  • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet direkt pa tel me 2 antena.

  Learn More
 3. Perforcues TP-Link TL-WA854RE Repeater, Universal Range Extender, Wi-Fi Booster, Hotspot, 300Mbps

  1 800,00 L
  • Konfigurim i pajisjes direkt nga celulari | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps MIMO

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz | 12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
 4. Perforcues TP-Link TL-WA850RE Repeater, Universal Range Extender, Wi-Fi Booster, Hotspot, 300Mbps

  1 990,00 L
  • Konfigurim i pajisjes direkt nga celulari | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz | Lidhje me kabllo LAN |12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
 5. Antene Planet Omni-directional 2.4GHz 8dBi per Router Desktop (ANT-OM8)

  1 000,00 L
  • Antene e jashtme 8dBi per Router.

  • Frekuenca 2.4GHz.

  • Bazament magnetik.

  Learn More
 6. Antene Planet Omni-directional 2.4GHz 5dBi per Router Desktop (ANT-OM5)

  400,00 L
  • Antene e jashtme 5dBi per Router.

  • Frekuenca 2.4GHz.

  • Bazament magnetik.

  Learn More
 7. Perforcues D-Link Wi-Fi Range Extender N300 Wireless Repeater, DAP-1325

  3 600,00 L
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz | 12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
 8. Perforcues D-Link AC1200 Dual-Band Wi-Fi Range Extender/Wireless Repeater/Access Point, DAP-1610E

  5 200,00 L
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz & 5 GHz | 12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
View as Liste Tabele

8 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat