Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Repeater

View as Liste Tabele

7 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. TP-Link RE200 Repeater AC750 Dual Band, Universal Range Extender, Wi-Fi Booster, Hotspot, 300Mbps

  3 500,00 L
  • Konfigurim i pajisjes direkt nga celulari | Shpejtësia e transferimit: 750 Mbps MIMO

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz & 5GHz | 12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
 2. Perforcues TP-Link TL-WA854RE Repeater, Universal Range Extender, Wi-Fi Booster, Hotspot, 300Mbps

  1 800,00 L
  • Konfigurim i pajisjes direkt nga celulari | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps MIMO

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz | 12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
 3. Perforcues TP-Link TL-WA850RE Repeater, Universal Range Extender, Wi-Fi Booster, Hotspot, 300Mbps

  1 990,00 L
  • Konfigurim i pajisjes direkt nga celulari | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz | Lidhje me kabllo LAN |12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
 4. Router Netis AC750 Wireless Dual Band, 3 Antena (WF2710)

  4 200,00 L
  • 3 Antena te jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 750 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | Dula-Band (Transmetim shume i shpejte) | 6 Muaj Garanci

  • Ky Router konfigurohet edhe si: Reapter (Range Extender) ose Access Point

  Learn More
 5. Router Netis N300 Wireless, 3 Antena (WF2409E)

  2 000,00 L
  • 3 Antena te jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 6 Muaj Garanci

  • Ky Router konfigurohet edhe si: Reapter (Range Extender) ose Access Point

  Learn More
 6. Perforcues D-Link Wi-Fi Range Extender N300 Wireless Repeater, DAP-1325

  3 600,00 L
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz | 12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
 7. Perforcues D-Link AC1200 Dual-Band Wi-Fi Range Extender/Wireless Repeater/Access Point, DAP-1610E

  5 200,00 L
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz & 5 GHz | 12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
View as Liste Tabele

7 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat