Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Router Wireless

View as Liste Tabele

15 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Zbritje
  Router TP-Link Archer C50 AC1200, Guest Wi-Fi, VPN, 4 x Antena

  Router TP-Link Archer C50 AC1200, Guest Wi-Fi, VPN, 4 x Antena

  Çmimi me zbritje 4 500,00 L Çmimi 5 000,00 L
  • 4 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps.

  • Ky Router eshte edhe Access Point.

  • Ky Router konfigurohet edhe nga celulari.

  Learn More
 2. Router TP-Link Archer C5 AC1200, USB 2.0, Gigabit Router, 4 x Antena

  6 000,00 L
  • 4 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps.

  • Porta USB 2.0 ju mundeson lidhjen me nje HDD ose Printeri ne rrjet.

  • Ky Router konfigurohet edhe nga celulari.

  Learn More
 3. Router TP-Link Archer C6 AC1200, Wireless MU-MIMO, Gigabit Router, 4 x Antena

  5 200,00 L
  • 4 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps.

  • Tekonologji MU-MIMO per komunikimin e shume pajisjeve pernjeheri.

  • Ky Router konfigurohet edhe nga celulari.

  Learn More
 4. Router TP-Link TL-WR840N, 300Mbps, Wireless N Router, Buton WPS, 2 x Antena

  2 000,00 L
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 6 Muaj Garanci

  • Ky Router konfigurohet edhe nga celulari.

  Learn More
 5. Router 4G LTE D-Link Wireless N300, SIM card (DWR‑921)

  18 500,00 L
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps.

  • D-Link nje nder markat me te mira per rrjete. Ideale per zonat ku nuk ka internet kabllor.

  • Router 4G LTE me internet nga Vodafone, ALBtelecom, Telekom Albania.

  Learn More
 6. Router 3G/4G LTE D-Link N300 Multi-WAN Router (DWR-116)

  5 800,00 L
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • D-Link nje nder markat me te mira per rrjete. Ideale per zonat ku nuk ka internet kabllor.

  • Router 3G dhe 4G LTE me internet nga Vodafone, ALBtelecom, Telekom Albania

  Learn More
 7. Router D-Link EXO AC2600 MU-MIMO Wi-Fi Router, 4K Streaming, Gaming, USB Ports, 4x4 Dual Band (DIR-882)

  17 300,00 L
  • Shpejtësia e transferimit AC2600: 1733 Mbps ne 5 GHz + 800 Mbps ne 2.4 GHz.

  • Router Gaming nga D-Link me tekonologjine MU-MIMO dhe Advanced AC SmartBeam.

  • Hyrje USB 3.0 dhe 2.0 dhe komunikim me LAN dhe WAN Gigabit.

  Learn More
 8. Router D-Link AC1200 Dual Band Gigabit Router, 1200Mbps (DIR-842)

  7 500,00 L
  • 4 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps

  • D-Link nje nder markat me te mira per rrjete. Ideale per shtepi dhe zyre

  • (2.4GHz & 5 GHz) Dual-Band siguron transmetim me te shpejte dhe sinjal me te forte

  Learn More
 9. Router D-Link AC750 Dual-Band Router, 750Mps (DIR‑809)

  4 400,00 L
  • 3 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 750 Mbps

  • D-Link nje nder markat me te mira per rrjete. Ideale per shtepi dhe zyre

  • (2.4GHz & 5 GHz) Dual-Band siguron transmetim me te shpejte dhe sinjal me te forte

  Learn More
 10. Router Netis AC750 Wireless Dual Band, 3 Antena (WF2710)

  4 200,00 L
  • 3 Antena te jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 750 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | Dula-Band (Transmetim shume i shpejte) | 6 Muaj Garanci

  • Ky Router konfigurohet edhe si: Reapter (Range Extender) ose Access Point

  Learn More
 11. Router Netis N300 Wireless, 3 Antena (WF2409E)

  2 000,00 L
  • 3 Antena te jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 6 Muaj Garanci

  • Ky Router konfigurohet edhe si: Reapter (Range Extender) ose Access Point

  Learn More
 12. Router Mercusys AC1200 Wireless Dual-Band 1200Mbps

  5 700,00 L
  • 4 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1167 Mbps

  • Per siperfaqe te medhaMU-MIMO(2.4GHz & 5 GHz)

  • Dual-Band siguron transmetim me te shpejte dhe sinjal me te forte

  Learn More
 13. Router Tenda AC5 AC1200 Smart Wireless Dual-Band 1200Mbps

  4 200,00 L
  • 4 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1167 Mbps

  • Per siperfaqe te medha | 1 GHz CPU | MU-MIMO(2.4GHz & 5 GHz)

  • Dual-Band siguron transmetim me te shpejte dhe sinjal me te forte

  Learn More
 14. Router Tenda N301, Wireless N300, 300Mbps, Buton WPS, 2 x Antena

  1 600,00 L
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 6 Muaj Garanci

  • Ky Router konfigurohet edhe si: Reapter (Range Extender) ose Access Point

  Learn More
 15. Router Tenda F3, Wireless N300, 300Mbps, IP QoS, Buton WPS, 3 x Antena

  2 200,00 L
  • 3 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 6 Muaj Garanci

  • Ky Router konfigurohet edhe si: Reapter (Range Extender) ose Access Point

  Learn More
View as Liste Tabele

15 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat