Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

USB Wireless

View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. USB Wireless Tenda Micro USB Adapter Wireless-N 150Mbps (W311MI)

  1 000,00 L
  • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps.

  • Komunikon me frekuencat 2.4GHz. Per Windows, MAC dhe Linux.

  • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
 2. USB Wireless EDIMAX Micro USB Adapter Wireless-N 150Mbps, per Raspberry Pi (EW-7811Un)

  1 500,00 L
  • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps.| Ideale per Raspberry Pi

  • Komunikon me frekuencat 2.4GHz. Per Windows, MAC dhe Linux.

  • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
 3. USB Wireless TP-Link Micro USB Adapter Wireless-N 150Mbps (TL-WN725N)

  1 000,00 L
  • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps.

  • Komunikon me frekuencat 2.4GHz. Per Windows, MAC dhe Linux.

  • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
 4. USB Wireless D-Link Micro USB Adapter Wireless-N 300Mbps (DWA-131)

  1 700,00 L
  • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 300Mbps.

  • Komunikon me frekuencat 2.4GHz.

  • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
 5. USB Wireless D-Link Micro USB Adapter Wireless-N 150Mbps (DWA-121)

  1 400,00 L
  • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps.

  • Komunikon me frekuencat 2.4GHz.

  • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat