Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

PC Build

View as Liste Tabele

3 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. AMD Gaming PC - Pro Edition (Build Your Gaming PC)

  Nga 109 700,00 L

  Tek 236 500,00 L Çmimi 244 500,00 L

  • Per çdo Gamer profesional qe kerkon nje pc gamer High End.

  • Ndertoje vete PC-ne me nje kase Gaming duke zgjedhur komponente te ndryshme.

  • Grup ushqimi 650W - 850W, i pershtatshem dhe i sigurte per kete konfigurim.

  • KUJDES, fotot e produktit tregojne disa modele kase te cilat duhen shikuar veçmas.

  Learn More
 2. AMD Gaming PC - Plus Edition (Build Your Gaming PC)

  Nga 70 200,00 L

  Tek 174 500,00 L

  • PC çdo Gamer entuziast qe kerkon performance te mire dhe diçka me shume (RGB).

  • Ndertoje vete PC-ne me nje kase Gaming duke zgjedhur komponente te ndryshme.

  • Grup ushqimi 600W, i pershtatshem dhe i sigurte per kete konfigurim.

  • KUJDES, fotot e produktit tregojne disa modele kase te cilat duhen shikuar veçmas.

  Learn More
 3. AMD Gaming PC - Starter Edition (Build Your Gaming PC)

  Nga 57 900,00 L Çmimi 62 040,00 L

  Tek 73 800,00 L Çmimi 78 240,00 L

  • PC i pare per çdo Gamer te ri qe kerkon çmim dhe performance te mire.

  • Ndertoje vete PC-ne e pare me nje kase te thjeshte duke zgjedhur opsionet e ndryshme.

  • Grup ushqimi 400W, i pershtatshem dhe i sigurte per kete konfigurim.

  Learn More
View as Liste Tabele

3 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat