Language
Shporta

Printer & Fotokopje & Skaner

View as Liste Tabele

Items 1-10 of 36

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. Printer HP OfficeJet 7110 Wide Format ePrinter - Me ngjyra (A3)

  19 900 L
  • Punoni me një printer ekonomik dhe tepër cilësor në formatin A3+ dhe A3

  • Printo direkt nga iPhone-ni ose Tableti me teknologjinë AirPrint.

  • Teknologjia "Thermal Inkjet" ju kursen para në çdo printim.

  Learn More
 2. Zbritje
  Printer Epson Inkjet L1800 - Me ngjyra (Ultra-low-cost) - A3

  Printer Epson Inkjet L1800 - Me ngjyra (Ultra-low-cost) - A3

  Çmimi me zbritje 82 900 L Çmimi 89 000 L
  • Nje nder printerat A3+ me ekonomik ne treg, Ultra-Low-Cost 

  • Teknologjia e printimit Epson Micro Piezo technology (6 Bojra Individuale).

  • Keshillohet te perdoret nga nje zyre qe merret me projekte.

  Learn More
 3. Zbritje
  Printer A3+ Epson Inkjet L1300 - Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  Printer A3+ Epson Inkjet L1300 - Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  Çmimi me zbritje 59 000 L Çmimi 73 900 L
  • Nje nder printerat A3+ me ekonomik ne treg, Ultra-Low-Cost 

  • Teknologjia e printimit Epson Micro Piezo technology (Bojra në shishe).

  • Keshillohet te perdoret nga nje zyre qe merret me projekte.

  Learn More
 4. Printer HP 7720 OfficeJet Pro Wide Format - Multifunksional - Me ngjyra - A3

  30 900 L
  • Punoni me një printer shumëfunksional ekonomik dhe tepër cilësor në A3

  • Printo direkt nga iPhone-ni ose Tableti me teknologjinë AirPrint.

  • Teknologjia "Thermal Inkjet" ju kursen para në çdo printim.

  Learn More
 5. Printer Epson EcoTank L3156 Wi-Fi – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  27 700 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (7.500 kopje ne te zeze, 4.500 kopje me ngjyra)

  Learn More
 6. Printer Profesional A3 Epson WORKFORCE PRO WF-C869RDTWFC Wi-Fi Duplex me ADF – Multifunksional – Me ngjyra

  614 400 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Faks Profesional me ADF dhe Duplex

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim jashtezakonisht te larte (50.000 kopje ne te zeze, 20.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
 7. Printer Profesional Epson WORKFORCE PRO WF-C579RDTWF Wi-Fi Duplex me ADF – Multifunksional – Me ngjyra

  230 200 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Faks Profesional me ADF dhe Duplex

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim jashtezakonisht te larte (50.000 kopje ne te zeze, 20.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
 8. Printer Epson EcoTank L3150 Wi-Fi – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  27 700 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (7.500 kopje ne te zeze, 4.500 kopje me ngjyra)

  Learn More
 9. Printer Epson EcoTank L5190 Wi-Fi me ADF – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  42 900 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Faks, ADF

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (7.500 kopje ne te zeze, 4.500 kopje me ngjyra)

  Learn More
 10. Printer Epson EcoTank L7160 Wi-Fi Duplex – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  68 900 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Duplex me ngjyra

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (8000 kopje ne te zeze5.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-10 of 36

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat