Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Printer & Fotokopje & Skaner

View as Liste Tabele

7 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Skaner Profesional Brother ADS-2400N Professional High Speed Desktop Document Scanner

  41 900,00 L
  • Skaner profesional nga Brother. Ideal per zyre dhe biznese te ndryshme.

  • Skanim Automatik ne 2 anet e fletes me shpejtesi deri 40 flete ne minut.

  • Lidhje ne USB dhe Rrjet. Skanim i kartave ID dhe dokumenta me trashesi 27 - 413 gsm.

  Learn More
 2. Printer Brother MFC-T910DW, All-in One, Inktank Refill System, Multifunksional, ADF

  34 900,00 L
  • Funksioni: Printer / Fotokopje / Skaner / WiFi / WiFi Direct / Fax | Ideale per shtepi dhe zyre

  • Komunikimi: USB 2.0, WiFi, LAN, Wi-Fi Direct, Mobile Printing | 6500 kopje ne te zeze / 5000 me ngjyra.

  • Garancia 12 Muaj | 27 Faqe per minute

  Learn More
 3. Printer Brother DCP-T310 Inktank Refill System Printer, Multifunksional, me ngjyra

  19 900,00 L
  • Funksioni: Printer / Fotokopje/ Skaner | Ideale per shtepi dhe zyre

  • Komunikimi: USB 2.0 | 6500 kopje ne te zeze / 5000 me ngjyra.

  • 12 Muaj | 27/10 Faqe per minute

  Learn More
 4. Printer Laser Brother DCP-1623WE, Multifunksional, Bardhë e Zi, WiFi

  19 900,00 L
  • Funksioni: Printer / Fotokopje/ Skaner Wireless | Ideale per shtepi dhe zyre

  • Komunikimi: USB 2.0, WiFi, LAN, Mobile Printing | TN-1090 (1500 Faqe)

  • Garancia 12 Muaj | 20 Faqe per minute

  Learn More
 5. Printer Laser Brother DCP-1622WE, Multifunksional, Bardhë e Zi, WiFi

  19 900,00 L
  • Funksioni: Printer / Fotokopje/ Skaner Wireless | Ideale per shtepi dhe zyre

  • Komunikimi: USB 2.0, WiFi, LAN, Mobile Printing | TN-1090 (1500 Faqe)

  • Garancia 12 Muaj | 20 Faqe per minute

  Learn More
 6. Printer Brother DCP-T710W, Multifunksional, Me ngjyra (Ultra-low-cost), ADF, WiFi

  27 900,00 L
  • Printon 6500 faqe me te zeze dhe 5000 me ngjyra boja i kushton 1200 Leke.

  • Lidhje USB dhe WiFi per printim direkt nga Celulari me Airprint.

  • Ideale per shtepi dhe zyre. Paguaj nje here dhe printo sa te duash.

  • ADF (Automatic Document Feeder) - Skanon automatikisht disa faqe njeherazi.

  Learn More
 7. Printer Brother DCP-T510W, Multifunksional, Me ngjyra (Ultra-low-cost), WiFi

  25 900,00 L
  • Printon 6500 faqe me te zeze dhe 5000 me ngjyra boja i kushton 1200 Leke.

  • Lidhje USB dhe WiFi per printim direkt nga Celulari me Airprint.

  • Ideale per shtepi dhe zyre. Paguaj nje here dhe printo sa te duash.

  Learn More
View as Liste Tabele

7 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat