Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Printer & Fotokopje & Skaner

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 23

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. Skaner Epson Perfection V19 Color Photo & Document Scanner, 4800 dpi optical resolution

  9 900,00 L
  • Skaner per zyre nga Epson me 4800 dpi.

  • Kompakt dhe i shpejte (10 sekonda ne skanimin e fletes).

  • Lidhje vetem me kabllo USB. Skanim i menjehershem ne PDF.

  Learn More
 2. Printer Epson LX-350 Dot Matrix Printer, 9 pin, 347 characters/sec

  30 000,00 L
  • Funksioni: Printer me gjilpera, Ideal per sisteme bankare, sigurime, etj.

  • Komunikimi: Bidirectional parallel, USB 2.0 Type B, RS-232

  • Garancia 12 Muaj | Printon deri ne 347 shkronja per sekond.

  Learn More
 3. Printer Epson Inkjet L1800 - Me ngjyra (Ultra-low-cost) - A3

  89 000,00 L
  • Nje nder printerat A3+ me ekonomik ne treg, Ultra-Low-Cost 

  • Teknologjia e printimit Epson Micro Piezo technology (6 Bojra Individuale).

  • Keshillohet te perdoret nga nje zyre qe merret me projekte.

  Learn More
 4. Printer A3+ Epson Inkjet L1300 - Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  73 900,00 L
  • Nje nder printerat A3+ me ekonomik ne treg, Ultra-Low-Cost 

  • Teknologjia e printimit Epson Micro Piezo technology (Bojra në shishe).

  • Keshillohet te perdoret nga nje zyre qe merret me projekte.

  Learn More
 5. Printer Epson EcoTank L3156 Wi-Fi – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  27 700,00 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (7.500 kopje ne te zeze, 4.500 kopje me ngjyra)

  Learn More
 6. Printer Profesional A3 Epson WORKFORCE PRO WF-C869RDTWFC Wi-Fi Duplex me ADF – Multifunksional – Me ngjyra

  614 400,00 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Faks Profesional me ADF dhe Duplex

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim jashtezakonisht te larte (50.000 kopje ne te zeze, 20.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
 7. Printer Profesional Epson WORKFORCE PRO WF-C579RDTWF Wi-Fi Duplex me ADF – Multifunksional – Me ngjyra

  230 200,00 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Faks Profesional me ADF dhe Duplex

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim jashtezakonisht te larte (50.000 kopje ne te zeze, 20.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
 8. Printer Epson EcoTank L3150 Wi-Fi – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  24 900,00 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (7.500 kopje ne te zeze, 4.500 kopje me ngjyra)

  Learn More
 9. Printer Epson EcoTank L5190 Wi-Fi me ADF – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  39 900,00 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Faks, ADF

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (7.500 kopje ne te zeze, 4.500 kopje me ngjyra)

  Learn More
 10. Printer Epson EcoTank L7160 Wi-Fi Duplex – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  68 900,00 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Duplex me ngjyra

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (8000 kopje ne te zeze5.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
 11. Printer A3 Epson EcoTank L7180 Wi-Fi Duplex – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  90 200,00 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Duplex me ngjyra A3

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (8000 kopje ne te zeze5.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
 12. Printer Epson L1455 A3 Wi-Fi Duplex me ADF – Multifunksional – Me ngjyra

  142 000,00 L
  • Printer A3 multifunksional me te mire ne treg, i rekomanduar nga Technosoft

  • Printon 6000 faqe ne te zeze | Printon 6500 faqe me ngjyra

  • Keshillohet te perdoret nga nje zyre me shume persona qe merret me projekte.

  Learn More
 13. Printer Epson L6170 Wi-Fi Duplex me ADF – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  45 000,00 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, ADF, Duplex me ngjyra

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (7.500 kopje ne te zeze6.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
 14. Printer Epson L6190 Wi-Fi Duplex me ADF – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  63 400,00 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Faks, ADF, Duplex me ngjyra

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (7.500 kopje ne te zeze, 6.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
 15. Printer Epson Inkjet L850 – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  57 000,00 L
  • Printer për zyre dhe shtëpi qe printon në CD ose DVD.

  • Epson Micro Piezo™ është shumë ekonomik (Ultra-Low-Cost).

  • Me ekran LCD dhe printim në bordurat 100% të fletës.

  Learn More
 16. Printer A3 Epson WorkForce WF-7710DWF WiFi Duplex me ADF – Multifunksional – Me ngjyra

  33 000,00 L
  • Nje nder printerat A3+ multifunksional me te mire ne treg.

  • Teknologjia e printimit DURABrite™ realizon flete A3 me cilesi te larte.

  • Keshillohet te perdoret nga nje zyre me shume persona qe merret me projekte.

  Learn More
 17. Printer Epson L805 – Me ngjyra

  45 400,00 L
  • Printim shumë ekonomik, Ultra-Low-Cost (0.2 Leke per faqe)

  • Komunikimi: USB, WiFi | Teknologjia: Epson Micro Piezo (Bojra në shishe)

  • Garancia: 12 Muaj | Printim direkt në CD/DVD

  Learn More
 18. Printer Epson WorkForce WF-100W Wi-Fi - Me ngjyra - Portable

  35 500,00 L
  • Funksioni: Printer me ngjyra portabelBateri te perfshiera ne printer

  • Komunikimi: 1 x Micro-USB 2.0, Apple AirPrint, Google Cloud Print, Ethernet LAN, Wi-Fi

  • Ideal per kur jeni ne jashte zyre dhe gjithmone ne levizje

  Learn More
 19. Zbritje
  Printer Epson EcoTank L1110 – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  Printer Epson EcoTank L1110 – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  Çmimi me zbritje 12 900,00 L Çmimi 19 900,00 L
  • Versioni i ri i printerit Epson, nder me ekonomiket ne treg. Ideal për zyre dhe shtëpi.

  • Printer tejmase ekonomik i cili printon 7.500 kopje me ngjyra dhe 4.500 kopje ne te zeze.

  • Printeri vjen me një sasi boje që zgjatë 2 vite dhe mund të zvogëlojë kostot e printimit deri në 90%

  Learn More
 20. Printer Epson EcoTank L3110 - Multifunksional - Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  24 900,00 L
  • Versioni i ri i printerit Epson, nder me ekonomiket ne treg. Ideal për zyre dhe shtëpi.

  • Printer tejmase ekonomik i cili printon 7.500 kopje me ngjyra dhe 4.500 kopje ne te zeze.

  • Printeri vjen me një sasi boje që zgjatë 2 vite dhe mund të zvogëlojë kostot e printimit deri në 90%

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 23

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat