Language
Shporta

Printer Inkjet

View as Liste Tabele

Items 1-10 of 23

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. Printer HP 7720 OfficeJet Pro Wide Format - Multifunksional - Me ngjyra - A3

  30 900 L
  • Punoni me një printer shumëfunksional ekonomik dhe tepër cilësor në A3

  • Printo direkt nga iPhone-ni ose Tableti me teknologjinë AirPrint.

  • Teknologjia "Thermal Inkjet" ju kursen para në çdo printim.

  Learn More
 2. Printer Epson EcoTank L3156 Wi-Fi – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  27 700 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (7.500 kopje ne te zeze, 4.500 kopje me ngjyra)

  Learn More
 3. Printer Profesional A3 Epson WORKFORCE PRO WF-C869RDTWFC Wi-Fi Duplex me ADF – Multifunksional – Me ngjyra

  614 400 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Faks Profesional me ADF dhe Duplex

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim jashtezakonisht te larte (50.000 kopje ne te zeze, 20.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
 4. Printer Profesional Epson WORKFORCE PRO WF-C579RDTWF Wi-Fi Duplex me ADF – Multifunksional – Me ngjyra

  230 200 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Faks Profesional me ADF dhe Duplex

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim jashtezakonisht te larte (50.000 kopje ne te zeze, 20.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
 5. Printer Epson EcoTank L3150 Wi-Fi – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  27 700 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (7.500 kopje ne te zeze, 4.500 kopje me ngjyra)

  Learn More
 6. Printer Epson EcoTank L5190 Wi-Fi me ADF – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  42 900 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Faks, ADF

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (7.500 kopje ne te zeze, 4.500 kopje me ngjyra)

  Learn More
 7. Printer Epson EcoTank L7160 Wi-Fi Duplex – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  68 900 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Duplex me ngjyra

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (8000 kopje ne te zeze5.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
 8. Printer A3 Epson EcoTank L7180 Wi-Fi Duplex – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  90 200 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, Duplex me ngjyra A3

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (8000 kopje ne te zeze5.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
 9. Printer Epson L1455 A3 Wi-Fi Duplex me ADF – Multifunksional – Me ngjyra

  142 000 L
  • Printer A3 multifunksional me te mire ne treg, i rekomanduar nga Technosoft

  • Printon 6000 faqe ne te zeze | Printon 6500 faqe me ngjyra

  • Keshillohet te perdoret nga nje zyre me shume persona qe merret me projekte.

  Learn More
 10. Printer Epson L6170 Wi-Fi Duplex me ADF – Multifunksional – Me ngjyra (Ultra-low-cost)

  53 400 L
  • Funksioni: Printer, Fotokopje, Skaner, ADF, Duplex me ngjyra

  • Komunikimi: USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Printer me kursim te larte (7.500 kopje ne te zeze6.000 kopje me ngjyra)

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-10 of 23

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat