Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Printer Laser

View as Liste Tabele

10 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Printer Laser HP LaserJet Pro MFP M28w, Multifunksional, Bardhë e Zi, WiFi

  19 900,00 L
  • Funksioni: Printer / Fotokopje/ Skaner Wireless | Ideale per shtepi dhe zyre

  • Komunikimi: USB 2.0, WiFi, LAN, Mobile Printing | HP 44A (1500 Faqe)

  • Garancia 12 Muaj | 18 Faqe per minute

  Learn More
 2. Printer Laser Brother DCP-1623WE, Multifunksional, Bardhë e Zi, WiFi

  19 900,00 L
  • Funksioni: Printer / Fotokopje/ Skaner Wireless | Ideale per shtepi dhe zyre

  • Komunikimi: USB 2.0, WiFi, LAN, Mobile Printing | TN-1090 (1500 Faqe)

  • Garancia 12 Muaj | 20 Faqe per minute

  Learn More
 3. Printer Laser Brother DCP-1622WE, Multifunksional, Bardhë e Zi, WiFi

  19 900,00 L
  • Funksioni: Printer / Fotokopje/ Skaner Wireless | Ideale per shtepi dhe zyre

  • Komunikimi: USB 2.0, WiFi, LAN, Mobile Printing | TN-1090 (1500 Faqe)

  • Garancia 12 Muaj | 20 Faqe per minute

  Learn More
 4. Printer HP LaserJet Pro MFP M28a - Multifunksional - Bardhë e Zi

  15 200,00 L
  • Funksioni: Printer / Fotokopje/ Skaner | Ideale per shtepi dhe zyre

  • Komunikimi: USB 2.0 | HP 44A (1.000 faqe)

  • Garancia 12 Muaj | 18 Faqe per minute

  Learn More
 5. Printer HP LaserJet Pro M402dne - Bardhë e Zi

  35 500,00 L
  • Funksioni: Printer | Per zyre me volum te larte printimi

  • Komunikimi: USB 2.0, WiFi, Mobile Printing | HP 26A (3,100 faqe) 

  • Garancia 12 Muaj | 38 Faqe per minute | Printon nga celulari

  Learn More
 6. Printer HP LaserJet Pro M15a – Bardhë e Zi

  9 400,00 L
  • Funksioni: Printer Laser | Ideale per zyre

  • Komunikimi: USB 2.0

  • 19 Faqe per minute

  Learn More
 7. Printer HP LaserJet Pro M15w – Bardhë e Zi

  11 100,00 L
  • Funksioni: Printer Laser | Ideale per nje zyre me 3 punonjes

  • Komunikimi: USB 2.0, WiFi, Apple AirPrint™

  • 19 Faqe per minute | Printon nga celulari

  Learn More
 8. Printer Brother DCP-1622WE Laser – Multifunksional – Bardhë e Zi

  20 000,00 L
  • Funksioni: Printer / Skaner / Fotokopje Laser

  • Komunikimi: USB 2.0, WiFi, Mobile Printing | Toner DR-1090 – 10,000 pages

  • Garancia 12 Muaj | 20 Faqe per minute | Printon nga celulari

  Learn More
 9. Printer Samsung Laser Xpress SL-M2026- Bardhë e Zi

  9 900,00 L
  • Printer i thjesht dhe i përshtatshëm për çdo zyre apo shtëpi

  • Printon faqen e parë në më pak se 8.5 sekonda

  • Garancia: 12 Muaj | Boja printon: 1000 kopje

  Learn More
 10. Printer Samsung M2070 Laser – Multifunksional – Bardhë e Zi

  17 000,00 L
  • Funksioni: Printer / Skaner / Fotokopje Laser

  • Komunikimi: USB 2.0 | Toner MLT-D111S: 1,000 faqe

  • Garancia 12 Muaj | 21 Faqe per minute

  Learn More
View as Liste Tabele

10 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat