Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Router D-Link AC3150 Dual Band Gigabit Ultra MU-MIMO, 1.4GHz Dual Core Processor (DIR-885L)

Ne gjendje
SKU
DIR-885L
33 500,00 L
 • Shpejtësia e transferimit AC3150: 2167 Mbps ne 5 GHz + 1000 Mbps ne 2.4 GHz.

 • Router Gaming nga D-Link me tekonologjine MU-MIMO dhe Advanced AC SmartBeam.

 • Hyrje USB 3 dhe komunikim me LAN dhe WAN Gigabit.

Ketu mund te shkarkoni te dhenat e plota teknike

●  ●  ●
  Marka D-Link
  Modeli AC3150 MU‑MIMO Ultra Wi‑Fi Router
  Portat
 • 1 x Gigabit Ethernet WAN

 • 4 x Gigabit Ethernet LAN

  Shpejtësia
 • 1000 Mbps ne 2.4 GHz 

 • 2167 Mbps ne 5GHz

  Frekuenca Dual Band (2.4GHz & 5 GHz)
  Funksionet bazë
 • 4 Antena

 • USB 3.0

 • Wireless: Enable/Disable

 • SSID Broadcast: Enable/Disable

 • Band: 2.4GHz & 5 GHz

 • Enable/Disable Wireless Radio

 • WDS Bridge

 • WMM

 • Wireless Statistics

  Siguria
 • WPA-PSK/WPA2-PSK, WPA/WPA2

 • Wireless Security: Enable/Disable

 • WPS (WiFi Protected Set-up) quick encryption

  Të tjera
 • Guest Zone

 • 1.4GHz Dual Core Processor

 • 4x4 Data Streams

 • Multi-language web setup wizard

 • Green Ethernet

 • Advanced AC SmartBeam

 • Dual active firewall(IPv4/IPv6)

 • Network Address Translation (NAT)

 • Stateful Packet Inspection (SPI)

 • VPN Passthrough (PPTP/L2TP/IPsec)

 • Intelligent QoS

 • Quick VPN - L2TP over IPsec

 • mydlink SharePort™ web access

  SKU
dlink DIR-882
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Ngjyra E Kuqe
Marka D-Link
Frekuenca e Rrjetit Dual Band (2.4GHz + 5GHz)
Vetite e Routerit Hyrje USB, MU-MIMO, Gigabit
Garancia 24 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoniRouter D-Link AC3150 Dual Band Gigabit Ultra MU-MIMO, 1.4GHz Dual Core Processor (DIR-885L)
WhatsApp Chat WhatsApp Chat