Language
Shporta ime

Oferta
  • Printer & Fotokopje
  • Laptop
  • Boje & Toner
  • Pajisje Rrjeti

Has no content to show!


T-Blog

Siguria “Online”, çfarë është “Ransomware-i”

09/09/2017 1:57 AM 0 Comment
Siguria “Online”, çfarë është “Ransomware-i” dhe një edukim mbi sigurinë e të dhënave Disa hapa të thjeshtë mund t'ju mbrojnë nga rënia viktimë e një sulmi zhvatës nga interneti.sagittis...
Me shume