Language
Shporta ime

Hard disk i jashtëm

View as Listë Rrjetë

7 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
 1. Hardisk i jashtem Transcend 2TB, StoreJet 25H3 Portable External Hard Drive

  17 000,00 Lekë
  • Rezistencë Ekstreme - Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup"
  Learn More
 2. Hardisk i jashtem Transcend 500GB, StoreJet 25M3 Portable External Hard Drive

  9 500,00 Lekë
  • Rezistencë Ekstreme - Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup"
  Learn More
 3. Hardisk i jashtem Verbatim 1TB, Store 'n' Go USB 3.0 Portable Hard Drive 1TB

  9 500,00 Lekë
  • Lidhje me USB 3.0
  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
  • 454.540 Foto / 250.000 Këngë / 2.000 Filma
  Learn More
 4. Hardisk i jashtem Verbatim 500GB, Store 'n' Go USB 3.0 Portable Hard Drive 500GB

  8 500,00 Lekë
  • Lidhje me USB 3.0
  • Transferoni dokumenta dhe të dhënaT lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
  • 227.273 Foto / 125.000 Këngë / 1.000 Filma
  Learn More
 5. Hardisk i jashtem Transcend 1TB, StoreJet 25M3 Portable External Hard Drive

  11 500,00 Lekë
  • Rezistencë Ekstreme - Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup"
  Learn More
 6. Hardisk i jashtem Maxtor 500GB, M3 Portable External Hard Drive

  7 500,00 Lekë
  • Lidhje me USB 3.0
  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
  • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë "Auto Backup"
  Learn More
 7. Hardisk i jashtem Maxtor 1TB, M3 Portable External Hard Drive

  8 500,00 Lekë
  • Lidhje me USB 3.0
  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
  • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë "Auto Backup"
  Learn More
View as Listë Rrjetë

7 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe