Language
Shporta ime

Karta memorje

View as Listë Rrjetë

8 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
 1. Ofertë
  E Re
  Kartë Memorje Kingston 32GB MicroSD 4K (microSDXC UHS-I Speed Class 3 U3 90R/80W)

  Kartë Memorje Kingston 32GB MicroSD 4K (microSDXC UHS-I Speed Class 3 U3 90R/80W)

  Çmimi në ofertë 3 700,00 Lekë Çmimi i produktit 4 000,00 Lekë
  • Kapaciteti 32GB. Klasa UHS-I Class U3 transferon 90MB/s në lexim dhe 80MB/s në shkrim.
  • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
  • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
  Learn More
 2. Ofertë
  E Re
  Karte Memorje Kingston 32GB MicroSD, Class 10

  Karte Memorje Kingston 32GB MicroSD, Class 10

  Çmimi në ofertë 2 000,00 Lekë Çmimi i produktit 2 200,00 Lekë
  • Kapaciteti 32GB. Klasa 10 UHS-I transferon 45MB/s në lexim dhe 10MB/s në shkrim.
  • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
  • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
  Learn More
 3. Ofertë
  E Re
  Karte Memorje Kingston 64GB MicroSD, Class 10

  Karte Memorje Kingston 64GB MicroSD, Class 10

  Çmimi në ofertë 3 200,00 Lekë Çmimi i produktit 3 500,00 Lekë
  • Kapaciteti 64GB. Klasa 10 UHS-I transferon 45MB/s në lexim dhe 10MB/s në shkrim.
  • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
  • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
  Learn More
 4. Karte Memorje Verbatim 8GB MicroSD, Class 10

  1 200,00 Lekë
  • Kapaciteti 8GB. Klasa 10 transferon 30MB/s në lexim.
  • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
  • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
  Learn More
 5. Ofertë
  E Re
  Karte Memorje Kingston 4GB MicroSD, Class 4

  Karte Memorje Kingston 4GB MicroSD, Class 4

  Çmimi në ofertë 650,00 Lekë Çmimi i produktit 700,00 Lekë
  • Kapaciteti 4GB. Klasa 4 transferon 4MB/s në lexim.
  • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
  • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
  Learn More
 6. Kartë Memorje Kingston 64GB MicroSD 4K (microSDXC UHS-I Speed Class 3 U3 90R/80W)

  6 000,00 Lekë
  • Kapaciteti 64GB. Klasa UHS-I Class U3 transferon 90MB/s në lexim dhe 80MB/s në shkrim.
  • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
  • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
  Learn More
 7. Ofertë
  E Re
  Karte Memorje Kingston 16GB MicroSD, Class 10

  Karte Memorje Kingston 16GB MicroSD, Class 10

  Çmimi në ofertë 1 300,00 Lekë Çmimi i produktit 1 500,00 Lekë
  • Kapaciteti 16GB. Klasa 10 UHS-I transferon 45MB/s në lexim dhe 10MB/s në shkrim.
  • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
  • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
  Learn More
 8. Karte Memorje Kingston 8GB MicroSD, Class 4

  900,00 Lekë
  • Kapaciteti 8GB. Klasa 4 transferon 4MB/s në lexim.
  • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
  • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
  Learn More
View as Listë Rrjetë

8 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe