Language
Shporta ime

Bokse

View as Listë Rrjetë

Items 1-30 of 54

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
Page
 1. Bokse Trust Vigor - 2.1 Speaker System - Brown

  10 200,00 Lekë

  Bokse druri shumë cilësore nga marak Trust për muzikë dhe për videolojra.

  Learn More
 2. Bokse Genius SW-2.1 370 - 2.1 Speaker Speaker - Black

  2 900,00 Lekë

  Bokse me amplifikues nga Genius me sistem 2.1 (Bas dhe 2 satelite) për cilësi muzikore shumë të lartë.

  Learn More
 3. Bokse Genius SP-HF500A - 2.0 Speaker System

  5 200,00 Lekë

  Bokse druri nga marka Genius për muzikë të pastër dhe të lartë.

  Për fanatikët e muzikës.

  Learn More
 4. Bokse SonicGear Aquarius (2017) - Blue Multi-Color LED (Ujvarë / 4 orë bateri / Bluetooth / TF-Card / USB)

  2 990,00 Lekë

  Bokse për ambjent me ngjyrë blu dhe me efekt ujvarë, me lidhje Bluetooth me cilësi muzike shumë të mirë.

  Learn More
 5. Bokse SonicGear Aquarius (2017) - Green Multi-Color LED (Ujvarë / 4 orë bateri / Bluetooth / TF-Card / USB)

  2 990,00 Lekë

  Bokse për ambjent me ngjyrë të gjelbërt dhe me efekt ujvarë, me lidhje Bluetooth me cilësi muzike shumë të mirë.

  Learn More
 6. Bokse SonicGear Aquarius (2017) - Grey Multi-Color LED (Ujvarë / 4 orë bateri / Bluetooth / TF-Card / USB)

  2 990,00 Lekë

  Bokse për ambjent me ngjyrë gri dhe me efekt ujvarë, me lidhje Bluetooth me cilësi muzike shumë të mirë.

  Learn More
 7. Bokse SonicGear Aquarius (2017) - Red Multi-Color LED (Ujvarë / 4 orë bateri / Bluetooth / TF-Card / USB)

  2 990,00 Lekë

  Bokse për ambjent me ngjyrë të kuqe dhe me efekt ujvarë, me lidhje Bluetooth me cilësi muzike shumë të mirë.

  Learn More
 8. Bokse Microlab M100 - 2.1 Spekaer System - Black

  3 600,00 Lekë

  Bokse me sistem 2.1 (2 satelite në vete + 1 bas) për cilësi audio të shkelqyer.

  Ideale për dhomë dhe për ato persona që dëgjojnë muzikë shpesh.

  Learn More
 9. Bokse Microlab M105 - 2.1 Speaker System - Black

  3 300,00 Lekë

  Bokse me sistem 2.1 (2 satelite në vete + 1 bas) për cilësi audio të shkelqyer.

  Ideale për dhomë dhe për ato persona që dëgjojnë muzikë shpesh.

  Learn More
 10. Bokse Microlab M105R - 2.1 Spekaer System - Black (USB / FM Radio / SD / Remote)

  4 200,00 Lekë

  Bokse me sistem 2.1 (2 satelite në vete + 1 bas) për cilësi audio të shkelqyer me radiokomandë.

  Ideale për dhomë dhe për ato persona që dëgjojnë muzikë shpesh.

  Learn More
 11. Bokse Microlab M500U - 2.1 Speaker System (USB / SD card)

  8 600,00 Lekë

  Bokse me sistem 2.1 (2 satelite në vete + 1 bas) për cilësi audio të shkelqyer.

  Ideale për dhomë dhe për ato persona që dëgjojnë muzikë shpesh.

  Learn More
 12. Bokse Genius SP-HF2.1 1700 - 2.1 Speaker System - Wood

  7 000,00 Lekë

  Bokse shume cilësore druri nga Genius për muzikë shumë të pastër dhe të lartë.

  Learn More
 13. Bokse USB Genius SP-J120 - 2.0 Speaker System - Black

  1 300,00 Lekë

  Bokse me lidhje korrenti nga fishja USB nga marka Genius.

  Learn More
 14. Bokse Genius SP-HF800A - 2.0 Speaker System

  5 900,00 Lekë

  Bokse shumë të fuqishme dhe cilësore druri nga marka Genius.

  Learn More
 15. Bokse Trust Tytan - 2.1 Speaker System - White

  11 900,00 Lekë

  Bokse shumë cilësore nga marak Trust për muzikë dhe për videolojra me ngjyrë të bardhë.

  Learn More
 16. Bokse Trust Tytan - 2.1 Speaker System - Black

  10 900,00 Lekë

  Bokse shumë cilësore nga marak Trust për muzikë dhe për videolojra.

  Learn More
 17. Bokse Trust Remo - 2.0 Speaker System - Black

  1 800,00 Lekë

  Bokse të thjeshta për shtëpi dhe zyre nga marka Trust.

  Learn More
 18. Bokse USB Trust Leto - 2.0 Speaker System - Black

  1 150,00 Lekë

  Boks me korrent nga fishja USB nga marka Trust.

  Learn More
 19. Bokse Genius SW-2.1 1800 2.1 Speaker System System (Thundering Bass) - Black

  10 200,00 Lekë

  Bokse me amplifikues druri nga marka Genius.

  Muzikë e shkëlqyer dhe pastërti e lartë e zërit.

  Learn More
 20. Bokse Genius SP-HF2020 V2 2.0 Speaker Systme - Black

  13 500,00 Lekë

  Një ndër bokset me të mirë të markes Genius.

  Shume të fuqishëm dhe me një pastërti tingulli si në studio.

  Ideale për fanatikët e zërit dhe për videolojra.

  Learn More
 21. Bokse Genius SP-HF1800A 2.0 Speaker System

  9 500,00 Lekë

  Bokse shumë të fuqishëm për çdo ambjent nga marka Genius.

  Learn More
 22. Bokse USB Genius SP-U120 2.0 Speaker System - Black

  1 300,00 Lekë

  Bokse me korrent nga fishja USB dhe estetik nga marka Genius.

  Learn More
 23. Bokse Genius SW5.1 1020 - 5.1 Speaker System

  6 300,00 Lekë

  Bokse HomeTheater për dhomën e ndenjes. Shijoni muzikë dhe filma si të jeni në koncert ose në kinema me bokset Genius 1020.

  Learn More
 24. Bokse Genius SW G2.1 3000 - 2.1 Speaker System

  12 900,00 Lekë

  Bokse Gaming për videolojra për një përfshirje të plotë në botën e lojrave nga marka Genius.

  Superfuqi pa cënuar aspak cilësinë.

  Learn More
 25. Bokse Genius SW-HF2.1 1205 - 2.1 Speaker System

  6 300,00 Lekë

  Bokse me sistem 2.1 (Bas dhe 2 satelite në vete) për muzikë nga marka Genius.

  Learn More
 26. Bokse USB Logitech S120 - 2.0 Speaker - Black

  3 800,00 Lekë

  Bokse për zyre me lidhje USB.

  Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.

  Learn More
 27. Bokse USB Logitech S150 - 2.0 Speaker - Black

  3 800,00 Lekë

  Bokse me lidhje USB për t'i marrë me vete kudo.

  Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.

  Learn More
 28. Bokse SonicGear EVO 5 PRO - 2.1 Speaker System (Bluetooth)

  6 800,00 Lekë

  Cilësi muzike e shkëlqyer me ndarjen e basit në fuqinë 18 watt dhe 2 satelitë në fuqinë 8 watt.

  I zbukuruar në një shumëllojshmëri ndriçimi që i përshtatet muzikës tuaj.

  Learn More
 29. Bokse Boombox BBX 300 Portable Speaker - Green

  3 900,00 Lekë

  Boks portativ me fuqi në RMS 10W që komandohet me telekomandë, Radio me Ekran LCD, Tregues i baterisë, Kartë memorje, Dalje AUX, Memorje USB, Lidhje Bluetooth dhe Hyrje mikrofoni për karaoke.

  Bateri e integruar dhe pesha është 1.7kg.

  Learn More
View as Listë Rrjetë

Items 1-30 of 54

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
Page