Language
Shporta ime

Memorje USB / Flash

View as Listë Rrjetë

15 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
 1. Memorje USB 8GB Kingston DataTraveler 100 G3

  850,00 Lekë

  Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.

  Kapacitet 128GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.

  Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.

  Learn More
 2. Memorje USB SanDisk Cruzer Force CZ71 8GB Flash

  800,00 Lekë

  Ruajtje e besueshme për foto, video, muzikë dhe të dhëna të ndryshme deri 8GB nga SanDisk.

  Kasë metalike dhe shumë elegante ne USB 2.0.

  Learn More
 3. Memorje USB 8Gb SanDisk Cruzer Fit

  750,00 Lekë

  Dizajn modern dhe shumë i vogël për t’a marrë me vete kudo.

  Kapacitet 8GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.

  Lidhet në portat USB 2.0.

  Learn More
 4. Memorje USB Verbatim Swivel 8GB

  700,00 Lekë

  Dizajni i përshtatshëm dhe i kthyeshëm i cili mënjanon nevojën e kapakut mbrojtës.

  Kapacitet 8GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.

  Lidhet në portat USB 2.0

  Learn More
 5. Memorje USB 8GB pqi i813L

  1 000,00 Lekë

  Dizajn modern dhe shumë i vogël për t’a marrë me vete kudo, sillet 360 gradë, pa kapak.

  Kapacitet 8GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.

  Lidhet në portat USB 2.0.

  Learn More
 6. Memorje USB Transcend 32GB

  2 000,00 Lekë

  Dizajni i përshtatshëm dhe i kthyeshëm i cili mënjanon nevojën e kapakut mbrojtës.

  Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.

  Lidhet në portat USB 2.0 dhe 3.0.

  Learn More
 7. Memorje USB 32GB Kingston

  2 500,00 Lekë

  DataTraveler® Micro 3.1 është një USB e vogël pa kapak.

  Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.

  Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.

  Learn More
 8. Memorje USB 128GB Kingston DT50/128GB

  6 800,00 Lekë

  Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.

  Kapacitet 128GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.

  Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.

  Learn More
 9. Memorje USB 64GB Kingston DT100G3/64GB

  3 900,00 Lekë

  Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.

  Kapacitet 64GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.

  Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.

  Learn More
 10. Memorje USB Kingston 32GB DT100G3/32GB

  2 000,00 Lekë

  Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.

  Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.

  Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.

  Learn More
 11. Memorje USB 32GB Kingston DT50/32GB

  2 800,00 Lekë

  Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.

  Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.

  Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.

  Learn More
 12. Memorje USB 32GB Transcend JetFlash T3G

  2 900,00 Lekë

  Plotësisht rezistent ndaj pluhurit, goditjes dhe spërkatjes. Përfshihet një rrip lëkure modern.

  Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.

  Lidhet në portat USB 2.0.

  Learn More
  Produkti nuk është në magazinë
 13. Memorje USB 16GB Kingston DT50/16GB

  1 300,00 Lekë

  Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.

  Kapacitet 16GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.

  Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.

  Learn More
 14. Memorje USB 32GB Transcend JetFlash 730

  20 000,00 Lekë

  Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.

  Lidhet në portat USB 2.0 dhe 3.0.

  Learn More
 15. SAMSUNG 8 GB USB Flash Drive USB 3.0

  800,00 Lekë
  Product Type :USB 3.0 Flash Drive 
  Application: PC, Notebook 
  Capacity :8GB (1GB=1Billion byte) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, operating system, applications or otherwise) 
  Interface: USB 3.0 
  Connector :Standard A 
  Dimension (WxHxD) :40 X 12.2 X 10.92mm 
  Weight: Approx. 9.9g 
  Speed: Up to 130MB/s transfer speed * Actual speed may vary depending on use host device conditions and environment.,write speed will be a little lower.
  Learn More
View as Listë Rrjetë

15 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe