Language
Shporta ime

Vizatues dixhital

View as Listë Rrjetë

10 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
 1. Vizatues Dixhital Wacom Intuos Pro Medium Wireless

  56 000,00 Lekë

  Vizatues dixhital pa tel (Wireless) nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  I krijuar për kreativitet.

  Learn More
 2. Vizatues Dixhital Wacom Intuos 3D Black CTH-690TK-N

  31 900,00 Lekë

  Vizatues dixhital me lidhje USB ose Wireless nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  I krijuar për kreativitet.

  Learn More
 3. Vizatues Dixhital Wacom One CTL-672 Drawing Digital Tablet

  14 900,00 Lekë

  Vizatues dixhital nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  Learn More
 4. Vizatues Dixhital Wacom Intuos Comic Black Pen & Touch CTH-490CK-N

  17 000,00 Lekë

  Vizatues dixhital me lidhje USB nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  I krijuar për kreativitet.

  Learn More
 5. Vizatues Dixhital Wacom Bamboo Spark with Gadget Pocket CDS-600G

  25 900,00 Lekë

  Vizatues dixhital me lidhje USB nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  I krijuar për kreativitet.

  Learn More
 6. Vizatues Dixhital Wacom Intuos Photo PEN & Touch Small CTH-490PK-S Graphic Tablet

  16 900,00 Lekë

  Vizatues dixhital me lidhje USB nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  I krijuar për kreativitet.

  Learn More
 7. Vizatues Dixhital Wacom Intuos Pro Small Wireless

  34 900,00 Lekë

  Vizatues dixhital pa tel (Wireless) nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  I krijuar për kreativitet.

  Learn More
 8. Vizatues Dixhital Wacom Intuos Art Black CTH-690AK-N

  31 900,00 Lekë

  Vizatues dixhital pa tel (Wireless) nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  I krijuar për kreativitet.

  Learn More
 9. Vizatues Dixhital Wacom One CTL-472 Drawing Digital Tablet

  Rating:
  100% of 100
  8 500,00 Lekë

  Vizatues dixhital nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  Learn More
 10. Vizatues Dixhital Wacom Intuos Draw CTL490DW Digital Drawing and Graphics Tablet

  13 900,00 Lekë

  Vizatues dixhital pa tel (Wireless) nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  Çliro imagjinatën.

  Learn More
View as Listë Rrjetë

10 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe