Language
Shporta ime

Aksesorë & Komponentë

View as Listë Rrjetë

Items 1-30 of 336

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
Page
 1. Vizatues Dixhital Wacom Intuos Comic Black Pen & Touch CTH-490CK-N

  17 000,00 Lekë

  Vizatues dixhital me lidhje USB nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  I krijuar për kreativitet.

  Learn More
 2. Bluetooth Mouse Logitech MX Master Wireless

  17 900,00 Lekë

  Mouse profesional me lidhje Bluetooth dhe pa tel (Wireless) nga marka Logitech.

  Për një zyre dhe punime që kërkojnë profesionalizëm.

  Learn More
 3. Mouse Logitech M90

  1 500,00 Lekë

  Mouse me lidhje USB nga marka Logitech.

  Learn More
 4. Bluetooth Logitech Mouse M720 Triathlon Wireless

  11 900,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) nga marka Logitech.

  Dizajn profesional. Mund të lidhni 3 kompjutera njëkohësisht me një mouse.

  Learn More
 5. Wireless Mouse Logitech Marathon M705

  8 300,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) nga marka Logitech.

  Me saktësi lazeri dhe 3 vite përdorim më një karikim.

  Learn More
 6. Wireless Mouse Logitech M590 Multi-Device

  8 300,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) nga marka Logitech.

  Lidhni njëkohesisht 2 kompjutera me 1 mouse. 90% më pak i zhurmshëm se mouse-t e tjerë.

  Learn More
 7. Wireless Mouse Logitech M560

  7 900,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) nga marka Logitech.

  Me një buton shtesë për hapjen e shpejtë të menysë Start të Windows 8 / 10.

  Learn More
 8. Mouse Logitech M500 Laser

  7 690,00 Lekë

  Mouse me lidhje USB nga marka Logitech.

  Saktësi lazeri, ideal për zyre.

  Learn More
 9. Wireless Mouse Logitech M330 Silent Plus - Red

  6 600,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) nga marka Logitech.

  90% më pak i zhurmshëm se mouse-t e tjerë.

  Learn More
 10. Mouse HP X1000

  1 150,00 Lekë

  Mouse i vogël (Mini) me lidhje USB nga marka HP.

  Learn More
 11. Mouse Gigabyte M5050 - Gray

  890,00 Lekë

  Mouse me lidhje USB nga Gigabye.

  I rehatshëm dhe i thjeshtë.

  Learn More
 12. Mouse Gigabyte M5050 - Black

  890,00 Lekë

  Mouse me lidhje USB nga Gigabyte.

  I rehatshëm dhe i thjeshtë.

  Learn More
 13. Vizatues Dixhital Wacom Intuos Art Black CTH-690AK-N

  31 900,00 Lekë

  Vizatues dixhital pa tel (Wireless) nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  I krijuar për kreativitet.

  Learn More
 14. Vizatues Dixhital Wacom Intuos 3D Black CTH-690TK-N

  31 900,00 Lekë

  Vizatues dixhital me lidhje USB ose Wireless nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  I krijuar për kreativitet.

  Learn More
 15. Vizatues Dixhital Wacom Bamboo Spark with Gadget Pocket CDS-600G

  25 900,00 Lekë

  Vizatues dixhital me lidhje USB nga marka e mirenjohur Wacom.

  Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  I krijuar për kreativitet.

  Learn More
 16. Combo Wireless Xplorer Air 1000 (Tastiere + Mouse), Gri

  2 500,00 Lekë

  Tastiere dhe Mouse pa tel (Wireless).

  Me 3 ngjyra te ndryshme.

  Learn More
 17. Combo Wireless Xplorer Air 1000 (Tastiere + Mouse), Blu

  2 500,00 Lekë

  Tastiere dhe Mouse pa tel (Wireless).

  Me 3 ngjyra te ndryshme.

  Learn More
 18. Combo Wireless Xplorer Air 1000 (Tastiere + Mouse), E kuqe

  2 500,00 Lekë

  Tastiere dhe Mouse pa tel (Wireless).

  Me 3 ngjyra te ndryshme.

  Learn More
 19. Wireless Mouse Armaggedon Mikoyan FOXBAT-III Kevlar-13

  2 190,00 Lekë

  Mouse për videolojra pa tel (Wireless) shumë-ngjyrësh.

  Learn More
 20. Wireless Mouse Logitech M330 Silent Plus - Black

  6 600,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) nga marka Logitech.

  90% më pak i zhurmshëm se mouse-t e tjerë.

  Learn More
 21. Wireless Mouse Logitech M325 Dark Silver

  5 790,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) i vogël (Mini) nga marka Logitech.

  Ideal për ato që janë shpesh në lëvizje.

  Learn More
 22. Wireless Gaming Mouse Logitech G602

  15 900,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) për videolojra nga Logitech.

  Cilësi superiore. Për fanatikët e cilësisë, komfortit.

  11 butona të programueshëm.

  Learn More
 23. Wireless Gaming Mouse Logitech G402 Hyperion Fury

  12 900,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) për videolojra nga Logitech.

  Cilësi superiore. Për fanatikët e cilësisë, komfortit.

  8 butona të programueshëm.

  Learn More
 24. Gaming Mouse Logitech G203 Prodigy

  7 700,00 Lekë

  Mouse me lidhje USB për videolojra nga Logitech.

  Cilësi superiore. Për fanatikët e cilësisë dhe komfortit.

  8 herë më i shpejtë se Mouse-at e zakonshëm.

  Learn More
 25. Mouse Logitech B100 - Black

  1 500,00 Lekë

  Mouse me lidhje USB nga marka Logitech.

  I thjeshtë dhe cilësor.

  Learn More
 26. Mouse Logitech B100 - White

  1 500,00 Lekë

  Mouse me lidhje USB nga marka Logitech.

  I thjeshtë dhe cilësor.

  Learn More
 27. Gaming Mouse X-Craft Tron 5000 RGB

  1 800,00 Lekë

  Mouse për videolojra me lidhje USB.

  6 butona të programueshëm.

  Learn More
 28. Gaming Mouse X-Craft Trek 1000 RGB

  1 800,00 Lekë

  Mouse për videolojra me lidhje USB.

  6 butona të programueshëm.

  Learn More
 29. Gaming Mouse X-Craft Noiz Z8000 RGB

  2 200,00 Lekë

  Mouse për videolojra me lidhje USB dhe me veshje gome.

  6 butona të programueshëm.

  Learn More
View as Listë Rrjetë

Items 1-30 of 336

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
Page