Language
Shporta ime

Aksesorë

View as Listë Rrjetë

Items 1-30 of 278

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
Page
 1. Wireless Gaming Mouse Razer Mamba

  28 900,00 Lekë

  Mouse-i më i mirë Wireless Gaming.

  Me sensor optik më të avancuar në botë (16.000 DPI) dhe me butona mekanik mouse-i Razer Mamba është ndër më të mirët në fushën Gaming.

  Me ndriçim Razer Chroma në 16.8 milion ngjyra të ndryshme.

  *Ky mouse vjen edhe me karikuesin e vet të posaçëm.

  Learn More
 2. Wireless Gaming Mouse Logitech G402 Hyperion Fury

  12 900,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) për videolojra nga Logitech.

  Cilësi superiore. Për fanatikët e cilësisë, komfortit.

  8 butona të programueshëm.

  Learn More
 3. Wireless Gaming Mouse Logitech G602

  15 900,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) për videolojra nga Logitech.

  Cilësi superiore. Për fanatikët e cilësisë, komfortit.

  11 butona të programueshëm.

  Learn More
 4. USB Logitech Unifying Receiver per Mouse & Keyboard

  2 200,00 Lekë

  Në rast se humbet marrësi/dhënësi dixhital pa tel ateherë ju nevojitet ta zevendësoni me një të ri.

  Learn More
 5. Mouse Logitech M100 - Black

  2 200,00 Lekë

  Mouse me lidhje USB nga marka Logitech.

  Mouse i thjeshtë por shumë cilësor.

  Learn More
 6. Mouse Logitech M100 - White

  2 200,00 Lekë

  Mouse me lidhje USB nga marka Logitech.

  Mouse i thjeshtë por shumë cilësor.

  Learn More
 7. Wireless Mouse Logitech M170 - Grey

  2 300,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) nga marka Logitech.

  Një ndër mouset më të shitur.

  Learn More
 8. Wireless Mouse Logitech M185 - Swift Grey

  2 690,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) i vogël nga marka Logitech.

  Bateria qëndron në punë për 1 vit.

  Learn More
 9. Wireless Mouse Logitech M185 - Red

  2 690,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) i vogël nga marka Logitech.

  Bateria qëndron në punë për 1 vit.

  Learn More
 10. Wireless Mouse Logitech M220 Silent - Black

  4 200,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) i vogëel nga marka Logitech.

  90% më pak i zhurmshëm se mouse-t e tjerë.

  Learn More
 11. Wireless Mouse Logitech M220 Silent - Red

  4 200,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) i vogëel nga marka Logitech.

  90% më pak i zhurmshëm se mouse-t e tjerë.

  Learn More
 12. Wireless Mouse Logitech M235 Red

  4 200,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) nga marka Logitech.

  I vogël dhe i rehatshëm.

  Learn More
 13. Wireless Mouse Logitech M280 Blue

  5 990,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) nga marka Logitech.

  Shumë i rehatshëm.

  Learn More
 14. Wireless Mouse Logitech M325 Light Silver

  5 790,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) i vogël (Mini) nga marka Logitech.

  Ideal për ato që janë shpesh në lëvizje.

  Learn More
 15. Wireless Mouse Logitech M325 Dark Silver

  5 790,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) i vogël (Mini) nga marka Logitech.

  Ideal për ato që janë shpesh në lëvizje.

  Learn More
 16. Wireless Mouse Logitech M330 Silent Plus - Black

  6 600,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) nga marka Logitech.

  90% më pak i zhurmshëm se mouse-t e tjerë.

  Learn More
 17. Gaming Mouse Logitech G203 Prodigy

  7 700,00 Lekë

  Mouse me lidhje USB për videolojra nga Logitech.

  Cilësi superiore. Për fanatikët e cilësisë dhe komfortit.

  8 herë më i shpejtë se Mouse-at e zakonshëm.

  Learn More
 18. Mouse Logitech B100 - Black

  1 500,00 Lekë

  Mouse me lidhje USB nga marka Logitech.

  I thjeshtë dhe cilësor.

  Learn More
 19. Gaming Mouse Razer Mamba Tournament Chroma

  15 900,00 Lekë

  Me sensorin optik më të avancuar në botë (16.000 DPI) dhe me butona mekanik mouse-i Razer është ndër më të mirët në fushën Gaming.

  Me ndriçim Razer Chroma në 16.8 milion ngjyra të ndryshme.

  Learn More
 20. Gaming Mouse Razer Naga Epic Chroma

  17 900,00 Lekë

  Me sensor optik më të avancuar në botë (16.000 DPI) dhe me 12 butona mekanik mouse-i Razer është ndër më të mirët në fushën Gaming.

  Me ndriçim Razer Chroma në 16.8 milion ngjyra të ndryshme.

  Learn More
 21. Wireless Gaming Mouse Razer Naga Epic Chroma

  27 900,00 Lekë

  Me sensor optik deri 8400 DPI dhe me 19 butona të programueshmëm mouse-i pa tel Wireless Razer është ndër më të mirët në fushën Gaming.

  Me ndriçim Razer Chroma në 16.8 milion ngjyra të ndryshme.

  Learn More
 22. Gaming Mouse Razer Naga Hex V2

  14 900,00 Lekë

  Me sensor optik më të avancuar në botë (16.000 DPI), me veshje gome dhe me 7 butona mekanik mouse-i Razer Naga Hex V2 është ndër më të mirët në fushën Gaming.

  Me ndriçim Razer Chroma në 16.8 milion ngjyra të ndryshme.

  Learn More
 23. Bluetooth Gaming Mouse Razer Orochi 8200

  13 900,00 Lekë

  Për lojtarët që janë në lëvizje. 

  Me sensor optik të një saktësie maksimale dhe me nje bateri qe mban deri në 7 muaj.

  Me ndriçim Razer Chroma në 16.8 milion ngjyra të ndryshme.

  Learn More
 24. Gamepad Razer Gigantus (Tapet Mouse-i)

  4 900,00 Lekë

  Tapet profesional për videolojra nga marka më e mirë Razer.

  Ekuiliber i përsosur midis shpejtësise dhe kontrollit.

  Learn More
 25. Gaming Mouse Razer Deathadder Elite

  12 900,00 Lekë

  Me sensor optik më të avancuar në botë (16.000 DPI) dhe me butona mekanik mouse-i Razer DeathAdder është ndër më të mirët në fushën Gaming.

  Me ndriçim Razer Chroma në 16.8 milion ngjyra të ndryshme.

  Learn More
 26. Wireless Mouse Alcatroz AirMouse (Black)

  800,00 Lekë

  Mouse pa tel (Wireless) deri 10 metra distancë.

  Learn More
 27. Wireless Gaming Mouse X-Craft Air Trek 1000 RGB

  2 500,00 Lekë

  Mouse për videolojra pa tel (Wireless).

  6 butona të programueshëm.

  Learn More
 28. Wireless Gaming Mouse X-Craft Air Tron 5000 RGB

  2 500,00 Lekë

  Mouse për videolojra pa tel (Wireless).

  6 butona të programueshëm.

  Learn More
 29. Gaming Mouse X-Craft Noiz Z8000 RGB

  2 200,00 Lekë

  Mouse për videolojra me lidhje USB dhe me veshje gome.

  6 butona të programueshëm.

  Learn More
View as Listë Rrjetë

Items 1-30 of 278

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
Page