Language
Shporta ime

Kabllo dhe Konvertuesa

View as Listë Rrjetë

Items 1-30 of 81

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
Page
 1. Kabllo Rrjeti 7m Cat.5e FTP Patch Cord, Value

  400,00 Lekë

  Kabllo rrjeti RJ-45 e prodhuar nga Marka Gjermane Value e cilësisë superiore.

  Learn More
 2. Konvertues / Adaptor Audio 3.5mm me 1 hyrje dhe 2 Dalje 3.5mm

  400,00 Lekë

  Ky konvertues / adaptor audio shërben për dyfishimin e sinjalit audio nga 1 burim në 2 dalje.

  Learn More
 3. Konvertues / Adaptor Logitech USB për Audio dhe Mikrofon

  1 500,00 Lekë

  Ky konvertues lidhet në portën USB dhe bëhet si skedë audio e jashtme (në rastet kur Audio-ja e brëndshme nuk funksion).

  *Funksionon si për Windows edhe për Mac.

  Learn More
 4. Kabllo Zgjatues USB 2.0 1.5m

  250,00 Lekë

  Kabllo zgjatues USB 2.0 i me gjatësi 1.5 metra.

  Zakonisht përdoret për të zgjatur kabllin e printerit ose për të mundësuar lidhjen e Memorjes USB direkt nga PC-ja.

  Learn More
 5. Kabllo Zgjatues USB 2.0 3m

  400,00 Lekë

  Kabllo zgjatues USB 2.0 i me gjatësi 3 metra.

  Zakonisht përdoret për të zgjatur kabllin e printerit ose për të mundësuar lidhjen e Memorjes USB direkt nga PC-ja.

  Learn More
 6. Kabllo Zgjatues USB 2.0 5m

  500,00 Lekë

  Kabllo zgjatues USB 2.0 i me gjatësi 5 metra.

  Zakonisht përdoret për të zgjatur kabllin e printerit ose për të mundësuar lidhjen e Memorjes USB direkt nga PC-ja.

  Learn More
 7. Kabllo Zgjatues USB 2.0 10m

  800,00 Lekë

  Kabllo zgjatues USB 2.0 i me gjatësi 10 metra.

  Zakonisht përdoret për të zgjatur kabllin e printerit ose për të mundësuar lidhjen e Memorjes USB direkt nga PC-ja.

  Learn More
 8. Kabllo Zgjatues USB 2.0 1.8m, Value

  250,00 Lekë

  Kabllo zgjatues USB 2.0 i markës Gjermane Value.

  Zakonisht përdoret për të zgjatur kabllin e printerit ose për të mundësuar lidhjen e Memorjes USB direkt nga PC-ja.

  Learn More
 9. Konvertues / Adaptor RJ-45 Bashkues LAN-i

  100,00 Lekë

  Ky adaptor përdoret për bashkimin e 2 kabllove rrjeti RJ-45.

  Learn More
 10. Kabllo Audio / Video 1.5m M. - M. RCA Composite

  350,00 Lekë

  Ky kabllo RCA 1.5m është projektuar posaçërisht për të siguruar video dhe zë të qartë për sistemin tuaj të Home Theater.

  Learn More
 11. Kabllo konvertues Video Audio SCART - RCA

  500,00 Lekë

  Kabllo për lidhjen e sinjalit video dhe audio nga adaptori SCART.

  Learn More
 12. Kabllo HDMI - HDMI 5m, LogiLink

  900,00 Lekë

  Kablli HDMI nga marka Gjermane LogiLink me definicion të lartë, plus audio dixhitale me shumë kanale në një kabllo të vetëm.

  Learn More
 13. Kabllo Zgjatues USB 3.0 1.8m

  900,00 Lekë

  Kabllo zgjatues USB 3.0 me gjatësi 1.8 metra.

  Zakonisht përdoret për të zgjatur kabllin e printerit ose për të mundësuar lidhjen e Memorjes USB direkt nga PC-ja.

  Learn More
 14. Kabllo Korrenti 1.8m, Value

  400,00 Lekë

  Kabllo korrenti i markës Value që zakonisht përdoret për të ushqyer me korrent PC, Printerin, Serverin, etj.

  Gjatësia: 1.8metra

  Të dhënat nominale: 250V AC / 10A

  Learn More
 15. Kabllo Audio 3.5mm M. - 3.5mm Audio M. 1.5m

  200,00 Lekë

  Kabllo audio për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me bokse, mixer, telefon.

  Ideal për lidhjen e Celularit me hyrjen AUX në makinë.

  Learn More
 16. Kabllo Audio 3.5mm M. - 3.5mm Audio M. 5m

  500,00 Lekë

  Kabllo audio për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me bokse, mixer, telefon.

  Ideal për lidhjen e Celularit me hyrjen AUX në makinë.

  Learn More
 17. Kabllo Audio 3.5mm 3m - RCA (Cinch)

  400,00 Lekë

  Kabllo 3m  Audio 3.5mm për lidhjen e bokseve ose mikserit me laptop, PC ose direkt me Celular.

  Learn More
 18. Kabllo Audio 3.5mm - RCA (Cinch) Femër

  400,00 Lekë

  Kabllo Audio 3.5mm për zgjatjen e kabllit audio që lidh bokset ose mikserin me laptop, PC ose direkt me Celular.

  Learn More
 19. Kabllo Audio 3.5mm - RCA (Cinch), Value

  300,00 Lekë

  Kabllo Audio nga marka Gjermane Value 3.5mm për lidhjen e bokseve ose mikserit me laptop, PC ose direkt me Celular.

  Learn More
 20. Konvertues DVI - VGA, M/F, Roline

  600,00 Lekë

  Për lidhjen e një monitori VGA me një kartë grafike DVI.

  Ky konvertues / adaptor është i prodhuar nga marka Gjermane Roline.

  Learn More
 21. Konvertues / Adaptor DVI - VGA M/F

  500,00 Lekë

  Për lidhjen e një monitori VGA me një kartë grafike DVI.

  Learn More
 22. Kabllo Rrjeti 0.5m Cat.5e FTP Patch Cord, Value

  100,00 Lekë

  Kabllo rrjeti RJ-45 e prodhuar nga Marka Gjermane Value e cilësisë superiore.

  Learn More
 23. Kabllo Rrjeti 10m Cat.5e FTP Patch Cord, Value

  500,00 Lekë

  Kabllo rrjeti RJ-45 e prodhuar nga Marka Gjermane Value e cilësisë superiore.

  Learn More
 24. Kabllo Rrjeti 1m Cat.5e FTP Patch Cord, Value

  100,00 Lekë

  Kabllo rrjeti RJ-45 e prodhuar nga Marka Gjermane Value e cilësisë superiore.

  Learn More
 25. Kabllo Rrjeti 20m Cat.5e FTP Patch Cord, Value

  800,00 Lekë

  Kabllo rrjeti RJ-45 e prodhuar nga Marka Gjermane Value e cilësisë superiore.

  Learn More
 26. Kabllo Rrjeti 2m Cat.5e FTP Patch Cord, Value

  200,00 Lekë

  Kabllo rrjeti RJ-45 e prodhuar nga Marka Gjermane Value e cilësisë superiore.

  Learn More
 27. Kabllo Rrjeti 3m Cat.5e FTP Patch Cord, Value

  300,00 Lekë

  Kabllo rrjeti RJ-45 e prodhuar nga Marka Gjermane Value e cilësisë superiore.

  Learn More
 28. Kabllo Rrjeti 30m Cat.5e FTP Patch Cord, Value

  1 200,00 Lekë

  Kabllo rrjeti RJ-45 e prodhuar nga Marka Gjermane Value e cilësisë superiore.

  Learn More
 29. Kabllo Rrjeti 5m Cat.5e FTP Patch Cord, Value

  350,00 Lekë

  Kabllo rrjeti RJ-45 e prodhuar nga Marka Gjermane Value e cilësisë superiore.

  Learn More
View as Listë Rrjetë

Items 1-30 of 81

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
Page