Language
Shporta ime

Kabllo Zëri / Audio

View as Listë Rrjetë

12 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
 1. Kabllo Audio 3.5mm M. - 3.5mm Audio M. 5m

  500,00 Lekë

  Kabllo audio për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me bokse, mixer, telefon.

  Ideal për lidhjen e Celularit me hyrjen AUX në makinë.

  Learn More
 2. Kabllo Audio / Video 1.5m M. - M. RCA Composite

  350,00 Lekë

  Ky kabllo RCA 1.5m është projektuar posaçërisht për të siguruar video dhe zë të qartë për sistemin tuaj të Home Theater.

  Learn More
 3. Konvertues / Adaptor 3-RCA bashkues Component për Audio / Video

  150,00 Lekë

  Ky bashkues do të konvertojë kabllin Mashkull 3-RCA në një femër 3-RCA.

  Learn More
 4. Kabllo Audio 3.5mm - RCA (Cinch), Value

  300,00 Lekë

  Kabllo Audio nga marka Gjermane Value 3.5mm për lidhjen e bokseve ose mikserit me laptop, PC ose direkt me Celular.

  Learn More
 5. Konvertues / Adaptor Audio 3.5 mm M. - 2.5 mm F.

  200,00 Lekë

  Adaptor / Konvertues 3.5 mm kufje në - 2.5 mm vetëm për daljen audio (hyrja audio nuk është e disponueshme).

  Learn More
 6. Kabllo Audio 3.5mm 3m - RCA (Cinch)

  400,00 Lekë

  Kabllo 3m  Audio 3.5mm për lidhjen e bokseve ose mikserit me laptop, PC ose direkt me Celular.

  Learn More
 7. Konvertues / Adaptor Audio 3.5mm me 1 hyrje dhe 2 Dalje 3.5mm

  400,00 Lekë

  Ky konvertues / adaptor audio shërben për dyfishimin e sinjalit audio nga 1 burim në 2 dalje.

  Learn More
 8. Kabllo Audio 3.5mm M. - 3.5mm Audio M. 1.5m

  200,00 Lekë

  Kabllo audio për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me bokse, mixer, telefon.

  Ideal për lidhjen e Celularit me hyrjen AUX në makinë.

  Learn More
 9. Kabllo konvertues Video Audio SCART - RCA

  500,00 Lekë

  Kabllo për lidhjen e sinjalit video dhe audio nga adaptori SCART.

  Learn More
 10. Konvertues / Adaptor Audio 3.5mm Femër - Femër

  200,00 Lekë

  Konvertues / Adaptor 3.5mm Audio për të bashkuar kabllo të ndryshme aduio 3.5mm.

  Learn More
 11. Kabllo Audio 3.5mm - RCA (Cinch) Femër

  400,00 Lekë

  Kabllo Audio 3.5mm për zgjatjen e kabllit audio që lidh bokset ose mikserin me laptop, PC ose direkt me Celular.

  Learn More
 12. Konvertues / Adaptor Logitech USB për Audio dhe Mikrofon

  1 500,00 Lekë

  Ky konvertues lidhet në portën USB dhe bëhet si skedë audio e jashtme (në rastet kur Audio-ja e brëndshme nuk funksion).

  *Funksionon si për Windows edhe për Mac.

  Learn More
View as Listë Rrjetë

12 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe