Loading...
Menu
Logo
  • FAQJA
    NE NDERTIM

  • WEBSITE
    UNDERCONSTRUCTION

Faqja jone eshte ne ndertim

Rreth nesh

Kush jemi ne?

Technosoft.al është themeluar në vitin 1994, së pari si qendër për mësim-dhënie kompjuteri. Sot, Technosoft.al ofron shitje, riparime, asistencë, konsulencë për pajisje teknologjike, me cilësi të lartë dhe implementim të teknologjisë më të fundit.
Technosoft.al tregton: kompjuter PC, laptopë, tabletë, printera, scanner, UPS, Inverter, bateri, fotokopje, programe kompjuterike, bojra dhe aksesorë të ndryshëm, të firmave më të njohura: Microsoft, Apple, Dell, HP, Lenovo, IBM, Samsung, Acer, Philips, Epson, Asus, Canon, Logitech.
Ne jemi gjithashtu rishitës dhe mirëmbajtes te programit kontabël "Financa 5".
Që nga viti 2007 technosoft.al ofron shërbim mirëmbajtjeje (I.T.) të sigurtë. Monitorimi i vazhdueshëm i klientëve tanë, tregon se, ne kemi klientelë të kënaqur dhe të qëndrueshme. Në vitin 2012, technosoft.al është bërë partner i Microsoft Partner Network dhe ka fituar të drejtën të tregtojë dhe të asistojë të gjitha produktet Microsoft.
Sekreti i technosoft.al qëndron në shpejtësinë e përpunimit të produkteve që ajo trajton dhe përgjigjen në kohë të kërkesave të klientave.

Na kontaktoni

Keni ndonje pytje ?

Technosoft.al ofron shitje, riparime, asistencë, konsulencë për pajisje teknologjike, me cilësi të lartë dhe implementim të teknologjisë më të fundit. Technosoft.al tregton: kompjuter PC, laptopë, tabletë, printera, scanner, UPS, Inverter, bateri, fotokopje, programe kompjuterike, bojra dhe aksesorë të ndryshëm, të firmave më të njohura.

NUMER KONTAKTI
Phone: +355 (0) 222 4 3411
Mobile: +355 (0) 69 20 91 731
ADDRESA
Address: Hamz Kazazi, 4001 - Shkodër, Albania