Language
Shporta ime

Hard disk (HDD/SSD)

View as Listë Rrjetë

17 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
 1. SSD ADATA 240 GB 2.5" SP550

  13 000,00 Lekë

  I shpejtë dhe i fortë.

  Çdo memorje SSD përmirëson disa herë shpejtësinë e hapjes së programeve të ndryshme duke e bërë kompjuterin tuaj të punojë shumë më shpejt se me një memorjen HDD.

  Learn More
 2. HDD Seagate 3TB 3.5" Barracuda, 7200rpm, 64MB

  19 000,00 Lekë

  HDD nga SeagateBarracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.

  Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.

  Learn More
 3. HDD Seagate 4TB 3.5" Barracuda, 7200rpm, 64MB

  24 000,00 Lekë

  HDD nga SeagateBarracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.

  Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.

  Learn More
 4. HDD Toshiba 3TB 3.5", 7200rpm, 64MB

  15 000,00 Lekë

  Seria DT01ACA e Toshiba-s, një HDD 3.5” me 7.200 rpm është i optimizuar për përdorim shtëpijak dhe biznes.

  I përshtatshëm për sistemet All-in-One, PC-të e lojrave, ruajtje e jashtme dhe aplikacionet ku kapaciteti, performanca dhe besueshmëria janë kritike.


  Learn More
 5. HDD Toshiba 2TB 3.5", 7200rpm, 64MB

  13 000,00 Lekë

  Seria DT01ACA e Toshiba-s, një HDD 3.5” me 7.200 rpm është i optimizuar për përdorim shtëpijak dhe biznes.

  I përshtatshëm për sistemet All-in-One, PC-të e lojrave, ruajtje e jashtme dhe aplikacionet ku kapaciteti, performanca dhe besueshmëria janë kritike.

  Learn More
 6. HDD Toshiba 1TB 3.5", 7200rpm, 64MB

  10 000,00 Lekë

  Seria DT01ACA e Toshiba-s, një HDD 3.5” me 7.200 rpm është i optimizuar për përdorim shtëpijak dhe biznes.

  I përshtatshëm për sistemet All-in-One, PC-të e lojrave, ruajtje e jashtme dhe aplikacionet ku kapaciteti, performanca dhe besueshmëria janë kritike.

  Learn More
 7. HDD WD 1TB 3,5" Purple Surveillance, 64MB

  9 700,00 Lekë

  Për sistemet e vëzhgimit NVR. Siguron besueshmëri dhe cilësi të videos në rastet kur keni më shumë nevojë.

  Seria Western Digital Purple NV janë të prodhuar posaçërisht për sistemet e sigurisë të vëzhgimit; përballon temperaturat e larta, qëndron gjithmonë i ndezur dhe pranon punën e 64 kamerave HD njëkohësisht. 

  Learn More
 8. HDD 500GB WD 3.5" Blue, 5400rpm, 64MB

  8 800,00 Lekë

  Standard i lartë në ruajtje

  Rritni sigurinë e ruajtjes të kompjuterit tuaj me Western Digital Blue, markë e dizenjuar vetëm për kompjutera PC desktop dhe All-in-One.

  Learn More
 9. HDD Seagate 2TB 3.5" Ironwolf NAS, 7200rpm, 64MB

  15 300,00 Lekë

  Për çdo gjë në lidhje me teknologjinë NAS, Seagatë prezanton serinë IronWolf.

  Gjithmonë aktiv 24orë/365ditë, IronWolf është ideuar për rastet kur të dhënat janë shumë të rëndësishme. Teknologjia multi-user (me shumë përdorues) dhe ngarkesat ekstreme që mund të përballojë, lejojnë IronWolf-in të performojë shumë mirë duke iu përshatur më së miri biznesit tuaj.

  Learn More
 10. HDD Seagate 2TB 3.5" Barracuda, 7200rpm, 64MB

  11 900,00 Lekë

  HDD nga SeagateBarracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.

  Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.

  Learn More
 11. HDD Seagate 1TB 3.5" Ironwolf NAS, 7200rpm, 64MB

  11 900,00 Lekë

  Për çdo gjë në lidhje me teknologjinë NAS, Seagatë prezanton serinë IronWolf.

  Gjithmonë aktiv 24orë/365ditë, IronWolf është ideuar për rastet kur të dhënat janë shumë të rëndësishme. Teknologjia multi-user (me shumë përdorues) dhe ngarkesat ekstreme që mund të përballojë, lejojnë IronWolf-in të performojë shumë mirë duke iu përshatur më së miri biznesit tuaj.

  Learn More
 12. HDD Seagate 1TB 3.5" Barracuda, 7200rpm, 64MB

  7 800,00 Lekë

  HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.

  Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.

  Learn More
 13. SSD Transcend 512GB 2.5" 370

  34 200,00 Lekë

  Çdo memorje SSD përmirëson disa herë shpejtësinë e hapjes së programeve të ndryshme duke e bërë kompjuterin tuaj të punojë shumë më shpejt se me një memorjen HDD.

  Learn More
 14. SSD Kingston 480GB A400

  26 500,00 Lekë

  Kingston një ndër markat më të besueshme në tregun e memorjeve të ndryshme.

  Çdo memorje SSD përmirëson disa herë shpejtësinë e hapjes së programeve të ndryshme duke e bërë kompjuterin tuaj të punojë shumë më shpejt se me një memorjen HDD.

  Learn More
 15. SSD SanDisk 480GB 2.5" Plus

  26 500,00 Lekë

  I shpejtë dhe i fortë.

  Çdo memorje SSD përmirëson disa herë shpejtësinë e hapjes së programeve të ndryshme duke e bërë kompjuterin tuaj të punojë shumë më shpejt se me një memorjen HDD.

  Learn More
 16. SSD Kingston 240GB Now V400

  14 500,00 Lekë

  Kingston një ndër markat më të besueshme në tregun e memorjeve të ndryshme.

  Çdo memorje SSD përmirëson disa herë shpejtësinë e hapjes së programeve të ndryshme duke e bërë kompjuterin tuaj të punojë shumë më shpejt se me një memorjen HDD.

  Learn More
 17. E Re
  HDD Seagate 1TB 3.5" Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

  HDD Seagate 1TB 3.5" Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

  14 000,00 Lekë

  Shiko më shumë. Ruaj më shumë.

  HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24x7.

  SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme. Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.

  Learn More
View as Listë Rrjetë

17 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe