Language
Shporta ime

Kasë / Case

View as Listë Rrjetë

14 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
 1. Kase Cooler Master Mid-Tower Case, N300

  8 200,00 Lekë

  Kasë nga Cooler Master me 8 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe ridrejtim të pluhurit për aspirim më të mirë.

  Learn More
 2. Kase Corsair Carbide 88R Mid-Tower Case

  10 000,00 Lekë

  Kompakte, elegante dhe e thjeshtë në asemblim.

  Kasë nga Corsair me 4 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe me fluks të drejtpërdrejtë të ajrit në kartën grafike.

  Learn More
 3. Kase Corsair Carbide 200R Compact ATX Case

  12 000,00 Lekë

  Çdo gjë që ju nevojitet, asgjë e tepërt.

  Kasë nga Corsair me 8 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe me fluks të drejtpërdrejtë të ajrit në kartën grafike.

  Learn More
 4. Kase Corsair Graphite 230T Compact Mid-Tower Case Rebel Orange

  14 000,00 Lekë

  E krijuar për lojtarët që kërkojnë bukuri për performancës së lartë.

  Kasë nga Corsair me 8 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe me dizajn të veçantë.

  Learn More
 5. Kase Cooler Master Case Elite 350

  12 000,00 Lekë

  Dizenjuar nga Cooler Master për përmirësimin të rrjedhjes së ajrit.

  Përfshihet Grup Usqimi 350W, 400W ose 500W

  Ventilator i paravendosur 120mm dhe ventilatorë në panelin anësor për performancë të shkëlqyer ftohëse.

  Learn More
 6. Kase Cooler Master Case K350

  7 900,00 Lekë

  Rrjedha e ajrit e përmirësuar me panelin e rrjetës që shfryn në pjesën e sipërme, të pasme, të poshtme dhe të majtë.

  Kasë nga Cooler Master me 7 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0

  Learn More
 7. Kase Cooler Master Case HAF 912 Advanced

  15 600,00 Lekë

  Kasa Cooler Master është ndërtuar me një dizajn agresiv dhe me veshje të brendshme të zezë dhe mund të vendosni deri në 12 pajisje brenda.

  HAF 912 Advanced është kasë që përballon kartat grafike të gjata.

  Learn More
 8. Kase Cooler Master MasterCase 5

  19 000,00 Lekë

  Teknologjia më inovative e kasave CoolerMaster gjindet vetëm tek seria MasterCase.

  Kase modulare, e cila lejon fleksibilitet të pashembullt për të përmirësuar shtimin e pajisjve të ndryshme.

  MasterCase 5 respekton komplet format e brendshme duke i cilesuar ato me kapakun e plotë të tejdukshëm. 

  Learn More
 9. Kase Cooler Master HAF Stacker 935

  24 400,00 Lekë

  Kasa modulare e Cooler Master është nje ndër më të mëdhatë ne treg e cila ofron hapsira të mjaftueshme për të gjitha pajisjet që mund të nevojiten.

  Learn More
 10. Kase Cooler Master Case Elite 370

  8 000,00 Lekë

  Kasë me efikasitet ventilimi të lartë nga Cooler Master me 6 vende për Hard Disqe dhe me forma elegante.

  Learn More
 11. Kase Cooler Master HAF X Full Case

  27 600,00 Lekë

  Kasa modulare e Cooler Master është nje ndër më të mëdhatë ne treg e cila ofron hapsira të mjaftueshme për të gjitha pajisjet që mund të nevojiten.

  Me USB 3.0 dhe 7 vende për Hard Disqe e bëjnë Haf X ideale për produksion video/audio ose për lojtarët “fanatikë”

  Learn More
 12. Kase Cooler Master Elite 431 Plus Case

  10 700,00 Lekë

  Kasë nga Cooler Master me 8 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe ridrejtim të pluhurit për aspirim më të mirë.

  Learn More
 13. Kase Cooler Master N400 Case

  9 600,00 Lekë

  Një ndër kasat më të shitura të Cooler Master me 11 vende për Hard Disqe dhe USB 3.0 dhe me nj♪7 dizajn tepër të veçantë.

  Learn More
 14. Kase Carbide SPEC-M2 Gaming Case

  10 500,00 Lekë

  Kompakte, elegante dhe me ventilim shumë efikas.

  Kasë nga Corsair me 4 vende për Hard Disqe dhe me dalje USB 3.0.

  Learn More
View as Listë Rrjetë

14 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe