Language
Shporta ime

Na kontaktoni

Na kontaktoni

Technosoft.al ofron shitje, riparime, asistencë, konsulencë për pajisje teknologjike, me cilësi të lartë dhe implementim të teknologjisë më të fundit. Technosoft.al tregton: kompjuter PC, laptopë, tabletë, printera, scanner, UPS, Inverter, bateri, fotokopje, programe kompjuterike, bojra dhe aksesorë të ndryshëm, të firmave më të njohura. Me shume..

Na kontaktoni