Language
Shporta ime

Router

View as Listë Rrjetë

10 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
 1. Router Tenda AC6

  5 700,00 Lekë

  Router Dual-Band me shpejtësia e transferimi deri në 1167Mbps, ku 867Mbps transferohen në frekuencën 5GHz dhe 300Mbps transferohen në frekuencën 2.4 GHz njëkohësisht.

  Mbuloni komplet shtëpinë tuaj dhe me një cilësi sinjali të shkëlqyer.

  Learn More
 2. Router Tenda N3

  1 700,00 Lekë

  N3 është një router mini wireless I përshtatshëm me pajisjet 802.11 b/g/n e cila siguron shpejtësi transferimi pa tel deri në 150Mbps.

  I pajisur me një antenë të jashtme 5dBi, ky router mbulon një rrjet valor më të gjerë për shtëpinë apo zyren tuaj.

  Learn More
 3. Router TP-Link TL-WR740N

  2 500,00 Lekë

  Router Wireless 150Mbps për “video streaming”, lojra online dhe thirrje nëpërmjet internetit.

  Kodim i thjeshtë i valës me një të shtypur të butonit WPS

  Zgjeroni valën tuaj, pa përdorur kabllo shtesë, nga njëra pajisje tek tjetra me teknologjinë WDS Wireless bridge

  Learn More
 4. Router D-Link DIR615

  3 300,00 Lekë

  Routeri DIR-615 vepron në shpejtësinë 300 Mbps dhe në frekuencën prej 2.4 GHz.

  Ekonomik dhe me funksione shtesë për sigurinë në "Firewall".

  Learn More
 5. Router Tenda FH1201

  5 700,00 Lekë

  Tenda FH1201 është një router Wi-Fi Dual-Band (shpejtësia transferimi në frekuencën 5GHz dhe 2.4 GHz njëkohësisht) i gjeneratës së 5-të që ofron shpejtësi pa tel deri në 1200Mbps.

  Mbulon komplet shtëpinë tuaj dhe me një cilësi sinjali të shkëlqyer.

  Learn More
 6. Router Netis WF2411E

  1 800,00 Lekë

  I përshtatshëm me pajisjet 802.11 b/g/n e cila siguron shpejtësi transferimi pa tel deri në 150Mbps.

  Ky router është multi-wireless, duke përfshirë Access Point (AP), WDS, AP + WDS, Repeater, Client.

  Learn More
 7. Router Tenda FH456

  4 200,00 Lekë

  Router Wireless me shpejtësi transferimi 300Mbps dhe me 4 antena 5di të jashtme është ideal për shtëpitë e mëdha.

  Learn More
 8. Router Tenda F3

  3 300,00 Lekë

  3 antena të jashtme me nga 5dBi dhe me shpejtësi transferimi në 300Mbps.

  Perfekt për shtëpi dhe zyre.

  Learn More
 9. Router TrendNet TEW-711BR

  2 800,00 Lekë

  Siguron një shpejtësi të besueshme në 150 Mbps me një frekuencë prej 2.4 GHz.

  Learn More
 10. MikroTik RouterBOARD 951Ui

  9 000,00 Lekë

  5 porta Ethernet, një port USB 2.0 dhe një AP me fuqi 2.4GHz në 802.11 b/g/n me antena të ndërtuara.

  Procesor 600MHz, 128MB RAM dhe porta nr. 5 është PoE.

  Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

  Learn More
View as Listë Rrjetë

10 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe