Language
Shporta ime

Switch

View as Listë Rrjetë

10 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
 1. Switch Rackmounted Tenda TEG1024G (24-portash)

  16 000,00 Lekë

  Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 1000Mbps (1Gbps) për vendosje në Rack.

  Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.

  Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.

  Learn More
 2. Switch D-Link GO-SW-8G (8-portash)

  3 500,00 Lekë

  Një mënyrë ekonomike për lidhjen e rrjetit në shtëpinë dhe zyren tuaj deri në 8 porta me shpejtësi transferimi 1000Mbits (1Gigabits).

  Learn More
 3. Switch TP-Link TL-SF1008P (8-portash)

  9 000,00 Lekë

  Switch 8 portash nga të cilat 4 janë PoE (Power over Ethernet) për kalimin e energjisë elektrike nga një kabllo i vetëm rrjeti direkt nga Switchi.

  Zgjidhje perfekte për lidhjen e Kamerave të sigurisë IP, Telefonave IP ose Access Pointave.

  Learn More
 4. Switch Tenda S16 (16-portash)

  3 500,00 Lekë

  Një switch 16 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme.

  Ideal për lidhjen e kompjuterave, printerave dhe kamerave të sigurisë.

  Learn More
 5. Switch Netis ST3108S (8-portash)

  1 300,00 Lekë

  Një switch 8 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.

  Learn More
 6. Switch Tenda S108 (8-portash)

  1 300,00 Lekë

  Një switch 8 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.

  Learn More
 7. Switch Rackmounted LB-Link BL-S8024 (24-Portash)

  6 000,00 Lekë

  Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps për vendosje në Rack.

  Kosto e ulët, i lehtë për t'u përdorur dhe performancë e lartë.

  Learn More
 8. Switch Rackmounted D-Link DES-1024D (24-portash)

  7 500,00 Lekë

  I krijuar për të përmirësuar performancën e grupeve të punës duke siguruar një nivel të lartë fleksibiliteti.

  I fuqishëm dhe në të njëjtën kohë i lehtë për t'u përdorur.

  Çdo portë rrjeti transferon në shpejtësinë 10Mbps ose 100Mbps.

  Learn More
 9. Switch Tenda S105 (5-portash)

  1 000,00 Lekë

  Një switch 5 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.

  Learn More
 10. Switch LB-Link BL-S515 (5-portash)

  1 100,00 Lekë

  Një switch 5 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, për familjen dhe zyren tuaj.

  Learn More
View as Listë Rrjetë

10 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe