Language
Shporta ime

USB/PCI Wireless

View as Listë Rrjetë

5 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
 1. ASUS USB-BT400 Bluetooth 4.0 USB adapter

  2 900,00 Lekë
  • Advanced Bluetooth 4.0 adapter, backward compatible with Bluetooth® 2.0/2.1/3.0
  • Enables wireless communication with Bluetooth-enabled computers, printers, phones, headsets, speakers, keyboards, controllers, and more
  • Bluetooth Low Energy technology for energy-saving wireless connectivity
  • Highly portable ultra-small design
  Learn More
 2. USB Wireless TP-Link TL-WN727N

  1 400,00 Lekë

  Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps

  I përshtatshëm me pajisjet 802.11 b/g/n.

  Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
 3. USB Wireless LB-Link BL-WN2210

  1 000,00 Lekë

  Shijoni më shumë kënaqësi në internet me USB Wireless LB-Link.

  Dizajni i vogël dhe kompakt, BL-WN2210 përputhet me protokollin 802.11N dhe përdor teknologjinë MIMO.

  Learn More
 4. USB Wireless D-Link GO-USB-N150

  1 300,00 Lekë

  USB Wireless me protokollin 802.11 b/g/n

  Lidhuni në internet, pa tel, me shpejtësine e lartë 150 Mbps.

  Learn More
 5. USB Wireless Tenda W311M1

  1 100,00 Lekë

  I përshtatshëm me pajisjet 802.11b/g, W311MI është një USB wireless me shpejtësi transmetimi 3 herë më të shpejtë se pajisjet 802.11g.

  Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
  Produkti nuk është në magazinë
View as Listë Rrjetë

5 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe