Language
Shporta ime

Priza / Korrent AC / Prolungë

View as Listë Rrjetë

6 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
 1. Prizë korrenti Logilink LPS215 me 6 vende

  3 000,00 Lekë

  Prizë me 6 dalje 220V me mbrojtje ndaj prekjeve të gabuara nga fëmijët.

  Ideal për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me korrent direkt me gjatësi kablli 1.4m.

  Fuqia deri në 3500 kW.

  Learn More
 2. Prizë korrenti me mbrotje APC P5B-GR - Essential SurgeArrest

  3 400,00 Lekë

  Prizë me 5 dalje 220V me mbrojtje ndaj prekjeve të gabuara nga fëmijët.

  Ideal për zyre dhe shumë praktik në të montuar me gjatësi kablli 1.8m dhe të përthyeshëm.

  Një ndër prizat më të mira në treg për sigurimin e pajisjeve me rëndësi për ju, si psh.: Server, PC, Laptop, Printer, PS4/XBOX One, TV, etj.

  Learn More
 3. Mbrojtës korrenti LogiLink PA0078 PowerAdapter

  600,00 Lekë

  Mbani pajisjet tuaja të sigurta me përshtatësin e korrentit LogiLink Socket Adapter.

  Mbrojtje e integruar ndaj goditjeve të rrufesë, për pajisjet multimediale si televizori, kompjuteri, PC ose Laptopi.

  Learn More
 4. LDNIO A6704 Qualcomm Fast Quick Charger 6 Port USB Charger

  3 000,00 Lekë
  • Simple fashion look, high-quality body construction
  • 6 USB ports to meet your urgent charging requirements
  • Qualcomm Quick Charge 2.0 technology, up to 75% faster than ordinary chargers
  • The advanced multiple-level protection system, safe and reliable
  • Compact in size, easy to carry with
  Learn More
 5. Prizë korrenti me mbrojtje APC PM5 Essential SurgeArrest

  Rating:
  100% of 100
  4 000,00 Lekë

  Prizë me 5 dalje 220V me mbrojtje ndaj prekjeve të gabuara nga fëmijët.

  Ideal për zyre dhe shumë praktik në të montuar me gjatësi kablli 1.8m.

  Një ndër markat më të mira në treg për sigurimin e pajisjeve me rëndësi për ju, si psh.: Server, PC, Laptop, Printer, PS4/XBOX One, TV, etj.

  Learn More
 6. Mbrojtës korrenti APC PM1W-GR Essential SurgeArrest

  2 500,00 Lekë

  Parandalim i dëmtimit të pajisjes tuaj, nga tensioni i lartë ose nga shkrepjet e papritura të vetetimës, me APC Essential PM1W-GR.

  APC është një ndër markat më të mira në treg për pajisjet elektrike.

  Learn More
View as Listë Rrjetë

6 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe