Language
Shporta ime

Pajisje Rrjeti (Modem, Router, Access Point, Switch, Antena, USB Wireless, etj.)

View as Listë Rrjetë

Items 1-30 of 35

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
Page
 1. Router TP-Link TL-WR740N

  2 500,00 Lekë

  Router Wireless 150Mbps për “video streaming”, lojra online dhe thirrje nëpërmjet internetit.

  Kodim i thjeshtë i valës me një të shtypur të butonit WPS

  Zgjeroni valën tuaj, pa përdorur kabllo shtesë, nga njëra pajisje tek tjetra me teknologjinë WDS Wireless bridge

  Learn More
 2. Switch Rackmounted D-Link DES-1024D (24-portash)

  7 500,00 Lekë

  I krijuar për të përmirësuar performancën e grupeve të punës duke siguruar një nivel të lartë fleksibiliteti.

  I fuqishëm dhe në të njëjtën kohë i lehtë për t'u përdorur.

  Çdo portë rrjeti transferon në shpejtësinë 10Mbps ose 100Mbps.

  Learn More
 3. Switch TP-Link TL-SF1008P (8-portash)

  9 000,00 Lekë

  Switch 8 portash nga të cilat 4 janë PoE (Power over Ethernet) për kalimin e energjisë elektrike nga një kabllo i vetëm rrjeti direkt nga Switchi.

  Zgjidhje perfekte për lidhjen e Kamerave të sigurisë IP, Telefonave IP ose Access Pointave.

  Learn More
 4. Switch Rackmounted LB-Link BL-S8024 (24-Portash)

  6 000,00 Lekë

  Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps për vendosje në Rack.

  Kosto e ulët, i lehtë për t'u përdorur dhe performancë e lartë.

  Learn More
 5. Switch Rackmounted Tenda TEG1024G (24-portash)

  16 000,00 Lekë

  Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 1000Mbps (1Gbps) për vendosje në Rack.

  Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.

  Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.

  Learn More
 6. USB Wireless LB-Link BL-WN2210

  1 000,00 Lekë

  Shijoni më shumë kënaqësi në internet me USB Wireless LB-Link.

  Dizajni i vogël dhe kompakt, BL-WN2210 përputhet me protokollin 802.11N dhe përdor teknologjinë MIMO.

  Learn More
 7. USB Wireless Tenda W311M1

  1 100,00 Lekë

  I përshtatshëm me pajisjet 802.11b/g, W311MI është një USB wireless me shpejtësi transmetimi 3 herë më të shpejtë se pajisjet 802.11g.

  Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
  Produkti nuk është në magazinë
 8. USB Wireless TP-Link TL-WN727N

  1 400,00 Lekë

  Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps

  I përshtatshëm me pajisjet 802.11 b/g/n.

  Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
 9. USB Wireless D-Link GO-USB-N150

  1 300,00 Lekë

  USB Wireless me protokollin 802.11 b/g/n

  Lidhuni në internet, pa tel, me shpejtësine e lartë 150 Mbps.

  Learn More
 10. Antenë LB-Link BL-DA02

  6 300,00 Lekë

  Performancë e shkëlqyer e valës në protokollin 802.11 b/g/n me transmetim sinjali 12dBi

  Mbulim i gjerë i valës dhe paraqitje profesionale.

  Rezistent ndaj pluhurit, lagështirës, reshjeve të shiut dhe vetëtimës nëpëmjet tokëzimit.

  Learn More
 11. Antenë Ubiquiti CEE7/16

  1 600,00 Lekë

  Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.

  Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.

  Learn More
 12. Antenë Ubiquiti UniFi AP AC LongRange

  18 000,00 Lekë

  Valë për internet në protokollin 802.11ac MU-MIMO me shpejtesi radioje 1317Mbps dhe kapacitet për lidhjen e 500+ klientave njëkohësisht.

  Shpërndanë 2 valë përnjëheri (2.4GHz dhe 5.0 GHz) – Dual-Radio.

  Ideal për ambjete të mëdha.

  Learn More
 13. MikroTik RouterBOARD 951Ui

  9 000,00 Lekë

  5 porta Ethernet, një port USB 2.0 dhe një AP me fuqi 2.4GHz në 802.11 b/g/n me antena të ndërtuara.

  Procesor 600MHz, 128MB RAM dhe porta nr. 5 është PoE.

  Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

  Learn More
 14. Kartë rrjeti Gigabit Intellinet 522533 PCI Express Network Card

  2 000,00 Lekë

  Karta e rrjetit Gigabit PCI Express transferon të dhëna deri në 1000 Mbit/s.

  Learn More
 15. Netis AD1101 Ethernet PCI Adapter, 10/100 Mbps

  800,00 Lekë

  Netis ADSL101 PCI është një kartë rrjeti me kosto të arsyeshme e cila transferon të dhëna në 100 Mbit/s.

  Learn More
 16. D-Link DGE-528T Gigabit Ethernet Adapter

  2 200,00 Lekë

  Karta e rrjetit Gigabit PCI nga D-Link transferon të dhëna deri në 1000 Mbit/s. 

  Learn More
 17. Switch Tenda S16 (16-portash)

  3 500,00 Lekë

  Një switch 16 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme.

  Ideal për lidhjen e kompjuterave, printerave dhe kamerave të sigurisë.

  Learn More
 18. Switch LB-Link BL-S515 (5-portash)

  1 100,00 Lekë

  Një switch 5 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, për familjen dhe zyren tuaj.

  Learn More
 19. Switch Tenda S108 (8-portash)

  1 300,00 Lekë

  Një switch 8 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.

  Learn More
 20. Switch Netis ST3108S (8-portash)

  1 300,00 Lekë

  Një switch 8 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.

  Learn More
 21. Switch Tenda S105 (5-portash)

  1 000,00 Lekë

  Një switch 5 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.

  Learn More
 22. Router ADSL LB-Link BL-WMR8152

  2 500,00 Lekë

  Modem Router ADSL për konfigurim në PPPoE-së.

  Transferim të dhënash në 150Mbps në një antenë të jashtme 5dBi.

  Ideal për lidhjet që përdorin fishen e telefonit.

  Learn More
 23. Router LB-Link BL-WMR8300

  3 500,00 Lekë

  Routeri ADSL LB-Link siguron lidhjen e internetit nga linja e telefonit.

  2 antenat e jashtme (5dBi) transferojnë të dhënatnë 300 Mbps me një frekuencë prej 2.4 GHz.

  Learn More
 24. Router ADSL Tenda D305

  4 500,00 Lekë

  Kombinim e funksioneve ADSL2+ WiFi Router nga linja telefonike për një internet të shpejtë dhe me funksione të ndryshme.

  4 antenat e jashtme me nga 5dBi që mbulojnë pothuajse plotësisht shtëpinë dhe me transferim të dhënash në 300Mbps e bëjnë këtë ADSL Router ndër më të mirët në kategorinë Modem ADSL Router.

  Learn More
 25. Router Tenda FH456

  4 200,00 Lekë

  Router Wireless me shpejtësi transferimi 300Mbps dhe me 4 antena 5di të jashtme është ideal për shtëpitë e mëdha.

  Learn More
 26. Router Tenda AC6

  5 700,00 Lekë

  Router Dual-Band me shpejtësia e transferimi deri në 1167Mbps, ku 867Mbps transferohen në frekuencën 5GHz dhe 300Mbps transferohen në frekuencën 2.4 GHz njëkohësisht.

  Mbuloni komplet shtëpinë tuaj dhe me një cilësi sinjali të shkëlqyer.

  Learn More
 27. Router Tenda FH1201

  5 700,00 Lekë

  Tenda FH1201 është një router Wi-Fi Dual-Band (shpejtësia transferimi në frekuencën 5GHz dhe 2.4 GHz njëkohësisht) i gjeneratës së 5-të që ofron shpejtësi pa tel deri në 1200Mbps.

  Mbulon komplet shtëpinë tuaj dhe me një cilësi sinjali të shkëlqyer.

  Learn More
 28. Router TrendNet TEW-711BR

  2 800,00 Lekë

  Siguron një shpejtësi të besueshme në 150 Mbps me një frekuencë prej 2.4 GHz.

  Learn More
 29. Router D-Link DIR615

  3 300,00 Lekë

  Routeri DIR-615 vepron në shpejtësinë 300 Mbps dhe në frekuencën prej 2.4 GHz.

  Ekonomik dhe me funksione shtesë për sigurinë në "Firewall".

  Learn More
 30. Router Tenda F3

  3 300,00 Lekë

  3 antena të jashtme me nga 5dBi dhe me shpejtësi transferimi në 300Mbps.

  Perfekt për shtëpi dhe zyre.

  Learn More
View as Listë Rrjetë

Items 1-30 of 35

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
Page