Language
Shporta ime

Antena

View as Listë Rrjetë

3 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe
 1. Antenë Ubiquiti UniFi AP AC LongRange

  18 000,00 Lekë

  Valë për internet në protokollin 802.11ac MU-MIMO me shpejtesi radioje 1317Mbps dhe kapacitet për lidhjen e 500+ klientave njëkohësisht.

  Shpërndanë 2 valë përnjëheri (2.4GHz dhe 5.0 GHz) – Dual-Radio.

  Ideal për ambjete të mëdha.

  Learn More
 2. Antenë LB-Link BL-DA02

  6 300,00 Lekë

  Performancë e shkëlqyer e valës në protokollin 802.11 b/g/n me transmetim sinjali 12dBi

  Mbulim i gjerë i valës dhe paraqitje profesionale.

  Rezistent ndaj pluhurit, lagështirës, reshjeve të shiut dhe vetëtimës nëpëmjet tokëzimit.

  Learn More
 3. Antenë Ubiquiti CEE7/16

  1 600,00 Lekë

  Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.

  Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.

  Learn More
View as Listë Rrjetë

3 Items

Vendosni renditjen zbritës
për faqe