Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Transporti

Technosoft.al nuk është kompani transporti dhe për pasojë transportin e produkteve e realizon nëpërmjet kompanive private që operojnë në tregun Shqiptar.

Çdo vonesë në dorëzimin e produktit është përgjegjësi e vetë kompanisë së transporit.

Technosoft.al vazhdimisht është në kërkimin të një shërbimi transporti më cilësor dhe më të shpejtë duke u bazuar nga përshtypjet direkte nga vetë klienti.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat