Blerja me këste


1. Jam i interesuar të blej produktet tuaja me këste. Si funksionon?

  • Nëse jeni klient i bankës BKT apo Credins ju mund të përfitoni 0% interes për çdo produkt. Mjafton të jeni të pajisur me kartë krediti Credins ose BKT Prima.

  • Blerja me këste bëhet në çdo pikë që është e pajisur me POS.

2. Sa është koha maksimale e këstit?

  • Fillon nga 2 deri në 12 muaj me bankën BKT, kjo sipas kushteve dhe mundësive tuaja financiare.

  • Fillon nga 2 deri në 24 muaj me banken Credins, kjo sipas kushteve dhe mundësive tuaja financiare.

3. Shembull:

Vlera totale e porosisë

Këste

Interesi

Pagesa në muaj

100.000 Lekë

3

0%

33,340 Lekë

100.000 Lekë

12

0%

8,340 Lekë

500.000 Lekë

12

0%

41,670 Lekë

4. Banka ime nuk është BKT apo Credins. Si mund të blej me këste?

  • Me faturen tone ju mund te shkoni tek banka juaj dhe te aplikoni per nje kredi. Format e kredive jane te ndryshme si p.sh.: over-draft, kredi konsumatrore, kredi personale, etj., te gjitha kredite qe nuk kane nevoje per kolateral.

  • Pastaj ju mund te zgjedhni te beni pagesen ne dore ose me transferte bankare.

5. Sa është vlera maksima që mund të blej?

Ju mund të shpenzoni çdo shumë që dëshironi pa kaluar limitin e kartës së kreditit që banka ka vendosur në dispozicionin tuaj.

6. Kam pyetje tjera, si mund të ju kontaktoj?

Ju lutem na shkruani tek adresa email: [email protected] ose na kontaktoni në rrjetet tona sociale po ashtu për përgjigje më të shpejtë na shkruani në Whatsapp.