Na Kontaktoni

Dergo Mesazhin
Ju lutem vendosni germat dhe numrat e meposhtem

Technosoft.al është themeluar në vitin 1994, së pari si qendër për mësim-dhënie kompjuteri. Sot, Technosoft.al ofron shitje, riparime, asistencë, konsulencë për pajisje teknologjike, me cilësi të lartë dhe implementim të teknologjisë më të fundit.