PNY XLR8 CS3040 4TB M.2 NVMe Gen4, Internal Solid State Drive, (Read: 5600 MB/s, Write: 3900 MB/s), 900 TBW

Ne gjendje
SKU
M280CS3040-4TB-RB
Krahaso
577,52 €
  • Teknologji SSD M2 NVME nga PNY me 900 TBW (besueshmeri) me ftohje.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi ekstreme (4300 MBps / 5600 MB/s).

  • Ideale per kompjuter Profesional per Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

Lista e deshirave

 

● ● ●

  Marka PNY
  Modeli XLR8 CS3040
  Kapaciteti 4TB
  Shpejtësia e leximit Deri 5600 MB/s
  Shpejtësia e shkrimit Deri 3900 MB/s
  SKU M280CS3040-4TB-RB
  Garancia 12 Muaj

 

 
 
Klasifikim
Color Black
Marka PNY
Pajisja e Ruajtjes M2 PCIe NVMe (Gen. 4)
SSD 4TB
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni PNY XLR8 CS3040 4TB M.2 NVMe Gen4, Internal Solid State Drive, (Read: 5600 MB/s, Write: 3900 MB/s), 900 TBW

PNY XLR8 CS3040 4TB M.2 NVMe Gen4 with Heatsink, Internal Solid State Drive, (Read: 5600 MB/s, Write: 3900 MB/s), 900 TBW

577,52 €