Transporti

Technosoft.al nuk është kompani transporti dhe për pasojë transportin e produkteve e realizon nëpërmjet kompanive private që operojnë në tregun Shqiptar.

Çdo vonesë në dorëzimin e produktit është përgjegjësi e vetë kompanisë së transporit.

Technosoft.al vazhdimisht është në kërkimin të një shërbimi transporti më cilësor dhe më të shpejtë duke u bazuar nga përshtypjet direkte nga vetë klienti.

 

Koha e transportit ndryshon:

  • Tirana: 24 orë nga nga momenti i kryerjes së porosisë.

  • Në gjitha qytetet e Shqipërisë: 24-48 orë nga nga momenti i kryerjes së porosisë.

 

Transporti është falas për blerjet që e kalojnë vlerën 3000 Lekë. Nëse vlera në total e porosisë është me pak se 3000 Lekë, pagesa e transportit është 200 Lekë.